Maria Marinescu va deveni mamă pentru a doua oară. Cum arată vedeta acum şi ce sex are bebeluşul!

Publicat pe

La 39 de ani, Maria Marinescu trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa sa: creatoarea de modă este însărcinată îna aproximativ 5 luni şi va aduce pe lume cel de-al doilea copil al ei la începtul anului viitor.

Este vorba despre un băieţel, al cărui tată este Alin Petrache, cu care Maria s-a căsătorit la începutul anului trecut, acesta fiind cel de-al treilea mariaj al său.

Atât Maria, cât şi Alin mai au copii, ea un băieţel, Levyn, iar el 3 fetiţe, motiv pentru care a fost extrem de fericit pentru că va avea, în sfârşit, şi un băiat.

Aşadar, micuţul va veni pe lume într-o familie numeroasă, cu 3 surori şi un frăţior. Maria Marinescu arată foarte bine în această perioadă. Nu a luat prea multe kilograme în sarcină, fapt ce i-a permis să-şi ascundă sarcina multă vreme.

 

Foto: Instagram

Maria Marinescu va deveni mamă pentru a doua oară. Cum arată vedeta acum şi ce sex are bebeluşul!Maria Marinescu va deveni mamă pentru a doua oară. Cum arată vedeta acum şi ce sex are bebeluşul!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter