Femeile din viața lui Hugh Hefner. Cum arată ultima lui soție, cu 60 de ani mai tânără

Publicat pe

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit la vârsta de 91 de ani. De-a lungul vieții, Hugh Hefner a fost mereu înconjurat de femei frumoase, așa că  nu avea cum să nu se și iubească cu câteva dintre ele.

Femeile din viața lui Hugh Hefner: a fost căsătorit de 3 ori

Printre primele sale iubite ale lui Hugh Hefner se numără Jyce Nizzari și Janet Pilgrim, însă în 1949, la doar 23 de ani, Mildred Williams, o studentă de la Northwestern University l-a dus pe Hefner în fața altarului pentru prima dată. 10 ani a durat căsnicia lor, în 1959 anunțând divorțul, deși aveau împreună doi copii: Christie și David.

După despărțire, Hugh era deja pe culmile succesului. Acesta s-a mai iubit la acea vreme cu Donna Michelle, Marilyn Cole, Lillian Müller, Patti McGuire, Shannon Tweed, Brande Roderick, Barbi Benton, Karen Christy, Sondra Theodore și Carrie Leigh, care l-au și dat în judecată pentru suma de 35 de milioane de dolari. Între 1971 și 1974, Hugh a avut o relație cu Berbi Benton.

Următoarea relație confirmată de Hefner a fost cea cu Shannon Tweed în anul 1981 pentru ca în 1983 să se despartă de ea pentru Carrie Leigh.

Însă în 1989, frumoasa actriță Kimberley Conrad, numită și Playmate of the Year, l-a dus pe Hefner pentru a doua oară în fața altarului și i-a dăruit 2 copii: Marston și Cooper. În 2010, cei doi divorțează. Se pare că frumusețea lui Conrad nu i-a fost de ajuns lui Hugh pe timpul mariajului, presa susținând că acesta a mai avut idile cu Amanda Bentley, Sandy Bentley, Brande Roderick, Heather Kozar, Katie Lohmann, Buffy Tyler, Jessica Paisley, Stephanie Heinrich, Kimberley Stanfield, Regina Lauren, Sandee Westgate, Christi Shake, Cathi O’Malley, Dalene Kurtis, Michelle Winchester, Charis Boyle, Tina Jordan, Tiffany Holiday, Cristal Camden, Holly Madison sau Tricia Wertz.

Crystal Harris, ultima soție a lui Hugh Hefner

După divorț, Hugh Hefner avea să fie cucerit de Crystal Harris, pe care a și cerut-o de soție în 2010, dar care a rupt logodna cu doar 5 zile înainte de nuntă. Însă s-au împăcat, iar în 2012 au făcut nunta, iar Crystal a devenit cea de-a treia și ultima soție a fondatorului Playboy.

Deși s-a iubit cu multe femei frumoase, doar una i-a rămas în inimă și nu pentru că i-a fost parteneră de viață, ci pentru că datorită ei Playboy s-a lansat și a devenit una dintre cele mai de succes reviste din lume: Marilyn Monroe. Hefner a hotărât încă din timpul vieții să fie îngropat într-o criptă lângă mormântul lui Monroe într-un cimitir din Los Angeles.

Femeile din viața lui Hugh Hefner. Cum arată ultima lui soție, cu 60 de ani mai tânărăFemeile din viața lui Hugh Hefner. Cum arată ultima lui soție, cu 60 de ani mai tânără

Citește și: Hugh Hefner și visul său American în varianta nud

Andreea Mantea l-a impresionat pe Hugh Hefner. Cum a pozat vedeta în vila Playboy din Los Angeles și ce spune despre acea experiență

Alexandra Popescu

Foto: imdb, Iconic Auctions, NY Daily News 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter