Maria Marinescu vorbește deschis despre viața de familie cu cinci copii: ”E foarte greu...”

Publicat pe

Mamă a cinci copii, Maria Marinescu merge la foarte puține evenimente mondene. Prezentă, totuși, de-a lungul anilor, la 80% dintre petrecerile VIVA!, vedeta ne-a mărturisit la VIVA! Party 2019 că viața de mama este extrem de solicitantă și că din cauza obligațiilor profesionale ajunge foarte târziu acasă.

Maria Marinescu are, la 40 de ani, o viață de familie cât se poate de plină, de vreme ce în casa ei și a soțului său, Alin Petrache, se află nu mai puțin de cinci copii.  Maria Marinescu și Alin Petrache s-au căsătorit în urmă cu aproape trei ani de zile, rodul iubirii lor fiind Iacob, în vârstă de aproape doi ani. Amândoi au copii din relaţii diferite, mai precis, fostul sportiv mai are trei fetițe dintr-o relație anterioară, iar Maria Marinescu mai are un băiat din mariajul cu Frank Colin.

Maria Marinescu vorbește deschis despre viața de familie

Pe cât de frumoasă e viața de familie, pe atât e de solicitantă. Maria Marinescu a recunoscut că nu este ușor să fii mama a cinci copii și că nu face parte din acea categorie de femei ce reușesc să păstreze un echilibru între viața profesională și cea personală. 'Mai mult stau pe la muncă, acasă vin seara', ne-a mărturisit vedeta, mărturisind în același timp că trăiește cu nostalgia anilor de tinerețe: 'M-aș întoarce mâine la 20 de ani dacă aș putea. Era viața mai ușoară, nu aveam responsabilități, eram la facultate, era perfect. Acum, viața devine din ce în ce mai grea.'

Citește și:

Se mărită sau nu cu Salman Khan? Iulia Vântur vorbește în premieră despre nuntă: Îmi doresc o familie'

Cătălin Moroșanu, declarații despre divorțul de soția lui. Ce decizie au luat după 17 ani de relație: 'Avem un copil minunat…'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter