Sărbătoare în familia lui Cristi Borcea. Băiețelul său și al Alinei Vidican își serbează ziua de naștere

Publicat pe

Este sărbătoare în familia lui Cristi Borcea. Alexandru, băiețelul afaceristului și al Alinei Vidican, este sărbătoritul zilei. Bunica lui a ținut neapărat să îi facă o urare frumoasă, să îi transmită cele mai bune gânduri. 

Iată cât de repede au trecut anii, cât de repede au crescu copiii. Au trecut 3 ani de când Alina Vidican a divorțat de Cristi Borcea. Micuții lor au crescu, iar băiețelul Alexandru este sărbătoritul zilei.

Mama Alinei Vidican a postat în mediul online mai multe imagini cu băiețelul, dar și un mesaj emoționant.

„Alex, îngeraș drag…îți dorim din suflet La mulți ani binecuvântați cu bucurii și sănătate ! 
Domnul Iisus să te binecuvânteze azi și în fiecare zi a vieții tale! Să fie alături de ține, să te ajute să găsești calea, că în tot ce faci să reflecti dragostea! 
Te iubește mult, bunica și bubu ! ❤”, a scris Mariana Vidican, bunica lui Alexandru.

Sărbătoare în familia lui Cristi Borcea. Băiețelul său și al Alinei Vidican își serbează ziua de naștereSărbătoare în familia lui Cristi Borcea. Băiețelul său și al Alinei Vidican își serbează ziua de naștere

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, își mai dorește copii. Este încă singură la 3 ani de la divorț

Din mariajul de 5 ani cu fostul acționar de la Dinamo, Alina Vidican are doi copii, o fetiță și un băiat. De când nu mai este cu Cristi Borcea, fosta lui soție s-a schimbat radical. Alina Vidican și-a făcut mai multe intervenții estetice și este de nerecunoscut.

La trei ani de la divorț, Alina Vidican încă este o femeie singură și își dedică tot timpul copiilor ei. Fosta soție a lui Cristi Borcea își mai dorește un copil și este hotărâtă să-și refacă viață, chiar dacă afaceristul a rugat-o să nu aducă alt tată pentru copiii lui.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter