Mario Fresh a făcut anunțul! O cere în căsătorie pe Alexia Eram: ”Nici măcar nu se aşteaptă la aşa ceva”

Publicat pe

Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu de aproape trei ani, dar se pare că cei doi își doresc mai mult. Artistul a dezvăluit cum plănuiește să o ceară în căsătorie pe fiica Andreei Esca.

La aproape 20 de ani, Mario Fresh se gândește la căsătorie. Artistul a mărturisit că are planuri serioase alături de iubita lui, Alexia Eram, și că îi pregătește multe surprize. Invitat la emisiunea ,,Răi da buni, tânărul cântăreț a făcut mărturisiri despre cum intenționează să o ceară de soție pe Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

Chiar dacă cererea în căsătorie nu a fost înca stabilită, Mario Fresh a declarat că Alexia Eram va primi inelul de logodnă în fața a 16 cameramani. Talentatul artist își pune creativitatea la încercare, se gândește de mult timp la această mareață zi și își dorește ca totul să fie de vis. Din păcate, a fost rezervat în ceea ce privește planul complet pe care îl pune la cale, iar noi abia așteptăm să vedem ce se va întâmpla.

„Nu există acum… Cererea în căsătorie o să fie mult, mult, mult mai nebună. Ei i-am zis că nici măcar nu se aşteaptă la aşa ceva. N-o să zic aici, îți dai seama. O am în cap de foarte mult timp. Ceva… altfel. O să am vreo 16 cameramani după mine. O să fie ceva frumos (…) Alexia e doar perfectă pentru mine', a mărturisit Mario Fresh la emisiunea ,,Rai da buni.

Se pare că cei doi sunt făcuți unul pentru celălat și nici măcar distanța nu le poate sta în cale. Alexia Eram s-a mutat în Londra, acolo unde studiază la o facultate de top. 'Ne ajutăm reciproc. Eu mai mult în înnebunesc cu întrebările și nu mai poate săracul. Este foarte respectuos cu mine, e foarte romantic, îmi face tot felul de surprize. Îmi place tot la el, a declarant Alexia pentru Click!.

FOTO: Dan Borzan

Autor: Sinziana Ioniță

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter