Maria Roman, câștigătoarea sezonului 3 Mireasa, este însărcinată: "Mi-a îndeplinit cea mai de preț dorință"

Publicat pe

Maria Roman de la Mireasa este însărcinată. După divorțul de Liviu Olteanu, Maria Roman și-a găsit fericirea alături de un alt bărbat. Astfel, în urmă cu ceva timp, câștigătoarea sezonului 3 Mireasa s-a logodit cu noul iubit. Acum, aceasta și-a anunțat urmăritorii că este însărcinată și a dezvăluit și sexul bebelușului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Maria Roman de la Mireasa a anunțat, prin intermediul unui mesaj postat pe contul său de socializare, că este însărcinată pentru prima oară. Fosta concurentă de la Mireasa, sezonul 3, a fost cerută în căsătorie chiar de Ziua Îndrăgostiților, iar acum trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei.

Maria Roman, câștigătoarea sezonului 3 Mireasa, este însărcinată: "Mi-a îndeplinit cea mai de preț dorință"Maria Roman, câștigătoarea sezonului 3 Mireasa, este însărcinată: "Mi-a îndeplinit cea mai de preț dorință"

Recent, Maria Roman de la Mireasa și-a anunțat urmăritorii că urmează să devină mămică pentru prima oară, fiind însărcinată. Aceasta a dezvăluit și sexul bebelușului, dar și ce nume va purta! Iată declarațiile făcute de fosta concurentă de la Mireasa!

Citește și: Cine a câștigat Mireasa, sezonul 2. Ei au plecat acasă cu marele premiu de 40.000 de euro

Citește și: Scene fierbinți între Andra și David la Mireasa! Concurenții au uitat că sunt filmați și în dormitor

Citește și: Prin ce au trecut Alina Laufer și soțul ei, după ce au plecat cu gemenii în vacanță, în Turcia:„Am făcut rezervare la un restaurant și am…

Citește și: Cum se menține în formă Elwira Petre, la 41 de ani. La ce trucuri apelează: „Credeam că la primul rid apărut o să fug la esteticieni, dar…’

Maria Roman de la Mireasa este însărcinată

Fosta soție a lui Liviu Olteanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de noul partener. În urmă cu doar câteva luni, aceasta a fost cerută în căsătorie, iar acum a dat vestea cea mare. Câștigătoarea sezonului 3 Mireasa urmează să aducă pe lume un băiețel.

De asemenea, aceasta le-a mai spus urmăritorilor și ce nume a ales pentru bebeluș. Astfel, se pare că tânara își va numi copilul Antonio Andrei.

„Mulțumesc, Doamne, pentru cea mai mare minunea din viața mea! În viață omul trece prin multe încercări și bune și rele, dar Dumnezeu mi-a fost alături și mi-a împlinit cea mai de preț dorință , de a fi mămică. Multumesc Doamne! Ne-am dorit enorm un băiat', a scris Maria Roman de la Mireasa pe InstaStory.

Povestea de dragoste dintre Liviu Olteanu și Maria Roman

Maria Roman și Liviu Olteanu s-au cunoscut în casa Mireasa. După mai multe certuri și împăcări, cei doi au decis să rămână împreună. Ba chiar mai mult, după ce tânara a părăsit casa, Liviu a mers după ea.

Și-au mai dat o șansă și s-au cununat civil în casa Mireasa, însă lucrurile s-au răcit între ei după terminarea competiției. Astfel, la puțin timp după ce au intrat în posesia premiului, cei doi au decis să se despartă, de vină fiind neînțelegerile și comportamentul agresiv al bărbatului. Liviu a negat în tot acest tip că a fost agresiv cu fosta lui parteneră.

sursă foto- Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă