Maria Speranța a fost cerută în căsătorie la Asia Express: "Mi s-au oferit..."

Publicat pe

Maria Speranța a fost cerută în căsătorie la Asia Express. Pe lângă situațiile tensionate prin care trebuie să treacă, concurenta s-a ales și cu o propunere total neașteptată. Mai exact, fiica Adrianei Trandafir a primit întrebarea cea mare de la un cetățean din Iordania.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Maria Speranța și Adriana Trandafir au trecut prin multe momente dificile la Asia Express. Ba chiar la un moment dat, tânara s-a accidentat grav la mână.

Maria Speranța a fost cerută în căsătorie la Asia Express: "Mi s-au oferit..."Maria Speranța a fost cerută în căsătorie la Asia Express: "Mi s-au oferit..."

Ei bine, se pare că mai există și situații plăcute pentru concurenți. Fiica Adrianei Trandafir a fost cerută în căsătorie de un localnic din Iordania.

Citește și: Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, au plâns la Asia Express

Citește și: De ce s-au certat Cuza și Emi la Asia Express:„Îmi arăți tu mie…

Citește și: Cine este și cum arată mama lui Vlad Gherman.Prima fotografie cu cei doi, împreună

Citește și: Gabi Bădălău, prima fotografie alături de Bianca Drăgușanu:„A mea

Maria Speranța, cerută în căsătorie la Asia Express

Într-o ediție de la Asia Express, Maria Speranța a primit o propunere total neașteptată. Ei bine, un localnic din Iordania a cerut-o în căsătorie, mai în glumă, mai în serios.

Concurenta de la emisiunea de la Antena 1 a negociat destul de tare cu bărbatul respectiv, întrucât acesta i-ar fi oferit doar 10 cămile. Nemulțumită de cât i s-a oferit, tânara a decis să ceară mai mult, însă fără niciun rezultat.

„Mi s-au oferit doar 10 cămile. Am spus că mai negociem după', a declarat Maria Speranța la „Asia Express'.

În timp ce concurenții au început să se amuze de întreaga situație, Lidia Buble a izbucnit. Artista își dorea ca ea să fie cea care se căsătorește prima.

„Înaintea mea. Vai! Sunt neagră de supărare acum', a spus Lidia Buble, în glumă.

Vezi mai multe curiozitati despre Iordania!

Franci și Maria Speranța, despre relația de după emisiune

După terminarea competiției, Maria Speranța și Francesco au ieșire împreună. Se pare că nu a fost vorba de un date, ci doar de o întâlnire ca între prieteni.

„Am ieșit împreună după emisiune. Nu am ieșit la un date, am ieșit ca prieteni și cu alte persoane din cadrul emisiunii. Ea oricum avea prieten, bine, ea îmi spunea mie că nu se înțelege bine cu prietenul ei și tot așa', a spus Francesco, potrivit Fanatik.

În continuare, Franci a mai adăugat faptul că ei se cunoșteau înainte de emisiune și că nu s-a pus niciodată problema a forma un cuplu.

„La hotel am stat cu mamele, dar când ne-am căutat cazare, normal că am stat împreună, nu puteam să avem fițe, că vrem paturi separate sau altceva. Oricum nu aveam nicio treabă. Eram prieteni dinainte de emisiune. Nu ne gândeam la ceva între noi, mai ales că eram prieteni. Nu mă gândeam să întrecem măsura. Am fi făcut-o mai mult de dragul show-ului, dar mi se părea. Ne-am gândit la un moment dat să facem o chestie la mișto, dar doar pentru show, să ne prefacem că facem ceva acolo. Nu s-a întâmplat nimic între mine și Maria-Speranța. Chiar vorbeam și spuneam că după o să continue cu miștouri din ce în ce mai tare, pentru că o să facem echipă și normal că o să ne căutăm cazare împreună.', a mai adăugat Francesco, potrivit sursei citate.

sursă foto- Captură Video și Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter