Mariah Carey – Prinsă pe picior greşit

 Florentina Liutic
.

Mariah Carey a fost invitată la un eveniment la New York şi totul părea să decurgă pefect pentru diva americană în vârstă de 46 de ani.

 

S-a pregătit în detaliu pentru această apariţie, alegând o rochie mini, neagră cu auriu, ciorapi de plasă şi o pereche de pantofi cu toc.

 

Din cauza acestora, Mariah a avut însă ceva probleme, pantofii cu toc şi platformă creaţi de Christian Louboutin fiind mai greu de purtat decât s-ar fi aşteptat.

 

La un moment dat, vedeta a pierdut unul dintre pantofi, rămânând desculţă, dar a reuşit să treacă peste incident cu zâmbetul pe buze şi multă stăpânire de sine, dar şi cu ajutorul bodyguarzilor care au susţinut-o.

 

Mariah va trebui să fie foarte atentă când îşi va alege pantofii pentru nunta programată anul acesta. În această vară, ea se va căsatori cu miliardarul James Packer, motiv pentru care urmează în această perioadă o cură de slăbire datorită căreia ar fi pierdut deja 10 kilograme.

 

Foto: Hepta

 

 

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton