Marianne Faithfull, fostă iubită a lui Mick Jagger, diagnosticată cu Covid-19. Cum se simte artista de 73 de ani, care a luptat în trecut cu dependența de droguri și cancerul de sân

Publicat pe

Cântăreaţa şi actriţa Marianne Faithfull, apropiată a grupului The Rolling Stones şi fostă iubită a solistului Mick Jagger, a fost spitalizată la Londra după ce a fost diagnosticată cu Covid-19. Artista în vârstă de 73 de ani luptat, în trecut, cu dependența de droguri și cancerul de sân.

Marianne Faithfull, fostă iubită a lui Mick Jagger, diagnosticată cu Covid-19. Cum se simte artista de 73 de ani, care a luptat în trecut cu dependența de droguri și cancerul de sânMarianne Faithfull, fostă iubită a lui Mick Jagger, diagnosticată cu Covid-19. Cum se simte artista de 73 de ani, care a luptat în trecut cu dependența de droguri și cancerul de sân

„Marianne este tratată pentru Covid-19 într-un spital din Londra. Starea ei este stabilă şi ea răspunde la tratament. Îi urăm o completă şi rapidă recuperare', a transmis managerul ei.

Una dintre prietenele ei, Penny Arcade, a declarat pentru revista Rolling Stone că artista în vârstă de 73 de ani se afla în autoizolare în Londra când au apărut simptomele unei răceli. Precaută, ea s-a internat luni şi a fost diagnosticată cu Covid-19, apoi cu penumonie.

Fostul soţ al lui Faithfull, John Dunbar, a transmis că ea este bine, dar că poate vorbi foarte greu şi că nu primeşte vizitatori, citează News.ro.

În ultimii ani, Marianne Faithfull s-a luptat cu mai multe afecţiuni, inclusiv Hepatita C şi cancer de sân, iar în perioada 1970 – 1980, cu dependenţa de droguri, inclusiv heroină.

Marianne Faithfull a apărut în lumina reflectoarelor în 1964, ca apropiată a trupei The Rolling Stones. Jagger şi Keith Richards au compus single-ul ei de debut, „As Tears Go By', lansat în acelaşi an. Era căsătorită cu Dunbar, cu care avea un fiu, când forma împreună cu Jagger unul dintre cele mai cunoscute cupluri. Cei doi s-au despărţit în 1970.

Faithfull a luptat o vreme cu dependenţa de droguri, ajungând, la începutul anilor 1970, să trăiască pe străzi. A încercat chiar să se sinucidă, când a pierdut custodia fiului ei. În 1971, ea l-a întâlnit pe de producătorul Mike Leander, iar cariera ei a fost relansată în 1979, cu albumul „Broken English'.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă