Marinela de la Insula Iubirii a fost ameninţată cu moartea. Primele declaraţii ale concurentei

Publicat pe

Marinela de la Insula Iubirii a declarat că a fost ameninţată cu moartea. Concurenta s-a temut şi a fost nevoită să plece din ţară. Iată primele declaraţii!

Marinela Mavrodin a intrat în competiţie alături de iubitul său Iulian. Insula Iubirii i-a adus provocări noi concurentei, dar mai ales tentaţii. Nu a rezistat şi a căzut în braţele ispitei Cristi. Cei doi s-au iubit, s-au comportat precum doi iubiţi în Thailanda. Povestea lor a luat sfârşit la încheierea emisiunii. Au luat-o pe drumuri separate, dar au rămas prieteni.

Se pare că aceasta a trecut prin momente mai puţin plăcute, a fost ameninţată cu moartea, încât a fost nevoită să plece din ţară.

„Am primit ameninţări, mesaje foarte urâte… Am zis că ar fi cazul să plec o perioadă, poate lumea uită, trece timpul şi am plecat la mama mea în Italia. Mi-am pus gândurile în ordine şi m-am întors în Braila. Îmi era frică să ies prin mall-uri sau prin alte locuri aglomerate pentru că primeam foarte multe ameninţări şi după ce m-am întors”, a mărturisit Marinela la „Xtra Night Show'.

Fosta concurentă de la „Insula Iubirii' vrea  să se mute în Bucureşti şi să înceapă o viaţă nouă, aşa cum a a declarat şi în  cadrul emisiunii „Insula Iubirii'.

Mari de la Insula Iubirii şi-a făcut o schimbare de look

Iată că acum, după ce emisiunea Insula Iubirii s-a încheiat, ea a decis să facă anumite schimbări în viaţa sa. A mai slăbit, merge la saloane pentru diferite tratamente, iar acum face o schimbare de look.

A decis să se vopsească mai dechis la păr şi să integreze şi câteva nuanţe de roz.

„Noul look', a scris Marinela în dreptul imaginii cu noul look.

Foto: Facebook

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter