Simona Halep

Jucătoarea de tenis este iubită și apreciată de toți românii și nu numai, chiar și de oamenii de peste hotare. Simona Halep a făcut și primele declarații despre copii și despre dorințele pe care le are atunci când se va retrage din tenis. 

Simona Halep a muncit extraordinar de mult să ajungă numărul unu mondial în tenis. Jucătoarea de tenis și-a stabilit deja obiectivele pe care le are în ceea ce privește cariera sa și a mărturisit că peste câșiva ani se va retrage. Simona Halep iubește foarte mult copiii, iar asta se poate observa atunci când stă cu nepoțica ei. Românca își dorește să aibă trei copii în următorii 10 ani, iar în viziunea ei, la vremea respectivă nu va mai fi în tenis.

„Am noi obiective. Normal că nu mă compar cu cei care au câștigat 10 sau 20 de Grand Slam-uri. Dar, venind din Constanța, de nicăieri, și devenind cea mai bună, e ceva extraordinar pentru un român și pentru mine ca persoană.

Acum, vreau să fim mult mai bune în Fed Cup, să sperăm la un titlu, și la Olimpiada din 2020. Vreau să mai câștig un Grand Slam, să mai închei un an pe primul loc, dar nu voi pune presiune pe mine. Mai am câțiva ani în tenis și vreau să mă dezvolt și în alte privințe. În 10 ani mi-aș dori să am 3 copii, o familie frumoasă și să fiu retrasă din tenis, știind că am dat totul”, a declarat Simona Halep.

Citește și: Simona Halep, apariţie inedită într-o rochie roşie. Campioana a fost sufletul unei petreceri

Citește și: Câţi bani a câştigat Simona Halep din tenis în 2018. E pe primul loc în circuitul WTA

FOTO: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro