Mario Fresh a ajuns de urgență la spital. Cântărețul se află în vacanță în Grecia

Publicat pe

Mario Fresh se află într-o scurtă vacanță în Grecia, alături de Alexia Eram, și câțiva prieteni, cu ocazia aniversării iubitei sale. Din păcate, deși tinerii au petrecut clipe frumoase, artistul a trebuit să meargă de urgență la spital, din cauza unei întâmplări neplăcute.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cântărețul a călcat pe un arici de mare, care l-a înțepat de zeci de ori în talpă. Pentru că astfel de înțepături sunt extrem de dureroase și adesea pot provoca reacții alergice severe, Mario Fresh a plecat de urgență la spital.

„Mergem la spital. M-a mușcat un arici de mare. Am călcat cum nu trebuie pe o stâncă și m-a înțepat un arici de mare. Am vreo 20 de înțepături', a dezvăluit cântărețul, în cadrul unei emisiuni tv.

Jador povestește ce s-a întâmplat în club, în noaptea în care el și Mario Fresh au fost bătuți. De ce i-au iertat pe agresori

Mario Fresh a ajuns de urgență la spital. Cântărețul se află în vacanță în GreciaMario Fresh a ajuns de urgență la spital. Cântărețul se află în vacanță în Grecia

Au plecat în vacanță cu ocazia aniversării Alexiei Eram

Alexia Eram a împlinit 20 de ani și a dat o petrecere frumoasă, în aer liber, la care au fost invitați cei mai apropiați prieteni și familia.

Evenimentul a fost unul frumos, care a durat până în zori. Prin intermediul paginii de Instagram, fanii au fost ținuți la curent cu ce se întâmplă la petrecere. Ținute colorate, de vară, muzică bună și o atmosferă caldă și frumoasă, acestea au fost elementele cheie.

Alexia a avut parte de un tort extrem de frumos, cu mai multe etaje, s-a bucurat de cele mai frumoase cadouri și mai ales de dragostea celor mai importanți oameni din viața ei, cei care îi sunt mereu alături și care o susțin în tot ceea ce face. 

Pozele cele mai apreciate au fost cele cu părinții și cea cu Mario Fresh. Fanii au avut numai cuvinte frumoase pentru Alexia și i-au transmis cele mai frumoase mesaje.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter