Matei Dima, alias BRomania, pregătit să devină tată: „Am avut o perioadă mai rebelă. Mă mir că nu a apărut vreun copil”

Publicat pe

Matei Dima, cunoscut ca BRomania, pregătit să devină tată. Celebrul actor are o carieră de succes, iar în plan personal nu exclude ideea de a se așeza la casa lui și de a-și întemeia o familie. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Matei Dima, alias BRomania, pregătit să devină tată. Matei Dima are 35 de ani și este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri, actori și regizori de la noi. Unul dintre proiectele sale este și filmul Miami Bici (2020), unde joacă alături de Codin Maticiuc și care a avut un succes fulminant. Mai nou, a pregătit alături de Cosmin Nedelcu (Micutzu) regia, scenariul și joacă în propriul film Teambuilding, care va fi lansat în cinematografe din 30 septembrie 2022. 

Matei Dima, alias BRomania, pregătit să devină tată: „Am avut o perioadă mai rebelă. Mă mir că nu a apărut vreun copil'Matei Dima, alias BRomania, pregătit să devină tată: „Am avut o perioadă mai rebelă. Mă mir că nu a apărut vreun copil'

Pe plan profesional, BRomania se bucură de bani, faimă, dar și de comunitatea sa de fani. În plan personal, actorul nu fuge de ideea de a-și întemeia o familie. 

Citește și: După succesul cu Miami Bici, BRomania s-a apucat deja de alt film. Se va numi Teambuilding:„Lucrez cu cei doi oameni care mă fac cel mai tare să râd, în viața reală'

Citește și: Shonka Dukureh, actrița din filmul Elvis, găsită moartă în casă, de unul dintre copii. Avea 44 de ani

Citește și: Câte kilograme a slăbit Cătălin Bordea la America Express:„M-am întors cu….'

Citește și: Televiziunea care dispare din România. CNA:”Cele mai multe plângeri…”

Matei Dima, cunoscut ca BRomania, pregătit să devină tată

Într-un interviu pentru Ego.ro, regizorul a vorbit deschis despre viața sa personală. Vedeta a vorbit despre întâlnirea de zece ani cu foștii colegi de liceu, unde majoritatea aveau familie și copii, în afară de el. Acum că a cunoscut faima și are o carieră de succes, vloggerul nu exclude ideea de a deveni tată într-o bună zi. 

Între noi fie vorba, mă mir că nu a apărut vreun copil. Am avut o perioadă mai rebelă și mă așteptam să vină câțiva să spună că-s copiii mei.

M-aș mega descurca. S-au descurcat ăia în Games of Thrones (n.r. Urzeala Tronurilor) și ce vremuri au fost alea. Mai țineți minte că au fost cu dragoni. S-au descurcat să crească copii și nu ne descurcăm noi? Dacă aș pune un copil în stories, în poze, s-ar tripla numărul de vizualizări. S-ar înmulți cu 10 like-urile pentru că așa funcționează la noi. Dacă ești într-o relație, dacă ai copil, lumea automat empatizează cu tine. Deci ar fi bine. Aș face bani și de pe urma copilului. Campanii cu scutece pentru copii, una alta, a glumit producătorul filmului Teambuilding. 

Matei Dima: „Timpul trece'

BRomania este originar din Constanța, unde a absolvit un liceu de limbi străine, dar a ales clasa cu profil real. Matematica i-a ajutat, mai târziu în viață, mai ales profesional. Apoi, fanii știu că actorul a urmat studiile în SUA. 

Timpul trece, însă noi încercăm să facem fiecare secundă să conteze. Am fost la întâlnirea de 10 ani de la terminarea liceului, dar n-a fost chiar așa tare. Era o atmosferă ciudată. În primul rând toate fetele, dar și băieții, ziceau cum îi cheamă și câți copii au. Toată lumea aplauda. Când a venit rândul meu, le-am zis că am o carieră, dar nimeni nu era impresionat. Toți mă întrebau de copii și familie.

Am fost 10 băieți în clasă pentru că am fost la profil real. Să știi că m-a ajutat. Pe lângă actor, scenarist, regizor, cel mai important sunt producător la ceea ce fac și m-a ajutat mult matematica să înțeleg bugete, să nu-mi iau țeapă la contracte, a mai povestit el, pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter