Matthew Perry din Friends este din nou singur. De ce a rupt logodna, după 6 luni

Publicat pe

Matthew Perry, cunoscutul actor din „Friends', a anunțat că este din nou singur, după ce a rupt logodna cu iubita sa tinerică. Fosta logodnică l-a ajutat foarte mult în viață deoarece l-a scăpat de dependența de droguri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Matthew Perry, celebru datorită rolului din cunoscutul serial „Friends', a anunțat că este din nou singur. Actorul a fost într-o relație de doi ani cu managerul literal Molly Hurwitz, cu care a fost logodit timp de 6 luni. Fosta iubită a fost cea care l-a ajutat să scape de dependența de droguri.

Matthew Perry din Friends este din nou singur. De ce a rupt logodna, după 6 luniMatthew Perry din Friends este din nou singur. De ce a rupt logodna, după 6 luni

Deși s-au despărțit, actorul a vrobit frumos despre fosta logodnică și i-a urat numai bine. Matthew nu a oferit prea multe detalii, însă a lăsat de înțeles că lucrurile nu au mai funcționat între cei doi și că a fost momentul să pună punct relației.

Uneori lucrurile nu merg și acesta e unul din momente. Îi doresc lui Molly ce e mai bine', a transmis Matthew Perry.

Tot anul trecut, cei doi au trecut printr-o scurtă despărțire în luna mai, timp în care Matthew Perry a apelat la o aplicație de dating și a ieșit la agățat.

Citește și: Aida Parascan, acuzații grave pentru medicul care i-a monitorizat sarcina:

Citește și: Bianca Drăgușanu, primele declarații după despărțirea de Gabi Bădălău:

Citește și: Daniela Iliescu, la spital pe ultima sută de metri cu sarcina.

Citește și: Alexandru și Andreea de la Mireasa divorțează:

Cine este fosta logodnică a lui Matthew Perry

Anul trecut, Matthew Perry anunța că s-a logodit cu Molly Hurwitz, o femeie cu 25 de ani mai tânără decât actorul din „Friends'.

Am decis să mă logodesc. Din fericire, se întâmplă să am o relație cu cea mai grozavă femeie de pe fața pământului în acest moment', spunea Matthew.

Molly Hurwitz lucrează ca manager literar. Ea și Matthew au format un cuplu din 2018 și s-au iubit exact ca doi adolescenți. Chiar anul trecut de Sfântul Valentin, fosta iubită a actorului a postat un mesaj drăgăstos și jucăuș pe Instagram.

Este al doilea an în care este my valentine, însă primul lui ca influencer pe Instagram', spunea Molly.

Matthew Perry, dependent de droguri

După anii 90, actorul a început să consume droguri precum Vicodin, amfetamine, metadonă, dar și mult alcool. În 2000 a slăbit 18 kilograme, apoi s-a îngrășat 25. Ajunsese să nu mai fie căutat pentru niciun rol și a fost aproape de a-și pierde cetățenia americană, după ce a fost arestat pentru posesie de droguri de înalt risc.

În iunie 2018, actorul a fost la un pas să moară din cauza unei perforări gastrointestinale ce la ținut în spital timp de trei luni. După ce a fost dat afară de la dezintoxicare, Matthew Perry a reînceput să consume alcool.

În urmă cu câțiva ani, actorul spunea că „nu poți avea o problemă cu drogurile timp de 30 de ani pe care să speri sa o rezolvi în 28 de zile'. Mai mult, Matthew a mărturisit că i s-au șters din minte trei ani în care a filmat pentru serialul „Friends'.

Nu îmi amintesc aproximativ trei ani din serial, prin urmare niciun episod din acea perioadă. Nu prea eram eu în acele momente… între sezonul 3 și 6. Au fost ani dificili…', a spus actorul.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter