Lili Sandu se confruntă cu depresia post-natală la mai bine de un an după ce a născut: „Mintea mea o ia aiurea”

Publicat pe

Lili Sandu a devenit mamă anul trecut. Actrița are un băiat pe nume Thomas Jay Cristian care va împlini un an în luna august. Lili a mărturisit că se confruntă cu depresia post-natală și a explicat ce sentimente trăiește din această cauză.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Lili Sandu l-a adus pe lume pe Thomas Jay Cristian, în vara anului trecut. Actrița a postat o fotografie cu ea și cel mic pe contul de Instagram și a mărturisit că se confruntă cu depresia post-natală, motiv pentru care uneori lipsește cu zilele de pe rețelele sociale.

Lili Sandu se confruntă cu depresia post-natală la mai bine de un an după ce a născut: „Mintea mea o ia aiurea'Lili Sandu se confruntă cu depresia post-natală la mai bine de un an după ce a născut: „Mintea mea o ia aiurea'

Artista a spus că încă de când a născut a tot așteptat să se confrunte cu stări neobișnuite și să simtă că nu are chef de viață, mărturisind că se aștepta să se confrunte cu depresia post-natală. Acum, Lili Sandu a povestit tot ce simte de când a născut.

Lili Sandu, despre depresia post-natală

Lili Sandu a povestit că era pregătită să întâmpine problema depresiei post-natale. Actrița a spus că fiul ei este în continuă creștere ceea ce îi ocupă mult timp și lipsește de pe rețelele sociale.

Citește și: De ce au amânat nunta Lili Sandu și Silviu Țolu. Cum se înțelege vedeta cu socrii:

Citește și: Vali Bărbulescu s-a iubit cu Lili Sandu:

Citește și: Bianca Iordache, noua iubită a lui Alex Bodi, mesaj acid pentru Bianca Drăgușanu:

Citește și: Fulgy, acuzații grave din partea cazinoului de unde a fost dat afară:

Se întâmplă să lipsesc cu zilele din social media, iar asta înseamnă că acest mic omuleț este într-o continuă transformare și are nevoie de toată atenția mea', a spus Lili.

Artista a mărturisit că există zile în viața ei când simte că nu are energie și nu se poate da jos din pat sau că este cu psihicul la pământ, dar fiul și logodnicul ei, Silviu Țolu, sunt cei care îi dau putere și o motivează.

Sunt zile în care abia reușesc să mă ridic din pat, pentru că-mi simt corpul extenuat sau momente în care mintea mea o ia aiurea și-mi dă o senzație de «feeling down», iar atunci tot ce-mi doresc este să-mi strâng în brațe băieții și să realizez că orice ar fi nu sunt singură', a scris Lili Sandu pe Instagram.

Actrița a dezvăluit că, încă de când a născut, tot aștepta să se confrunte cu stări specifice depresiei post-natale, iar acestea, din păcate, au apărut: „M-am tot gândit, încă de când am născut și [pentru că] am tot așteptat-o, pentru că era una din problemele majore post-partum, la depresia post-natală. Vă spun sincer că nu am avut deloc momente care să mi se pară suspicioase. Dar, de câteva zile parcă ceva e schimbat… O fi doar suma nopților nedormite, hormonii încă nelalocul lor 😬 sau doar momentele în care mă reîntorc la mine'.

Lili Sandu a povestit că cel mai tare o întristează faptul că TJ crește prea repede și că simte că nu apucă să se bucure pe cât ar vrea de el, dar și că are momente în care privește pozele cu el de când era bebeluș și plânge.

„P.S. Sunt momente în care mă uit la pozele cu TJ bebeluș și plââââng ca o prostănacă gândindu-mă unde naiba fuge timpul ăsta… parcă nu ajung să mă bucur îndeajuns de el, așa cum este acum. #filădinjurnal #gândurilemele'.

Lili Sandu, moment dificil după naștere

Imediat după naștere, fiul lui Lili Sandu a avut nevoie de îngrijiri medicale. A fost un moment dificil pentru actriță să afle că cel mic are o problemă. Totul a plecat de la o incompatibilitate a grupei de sânge.

„A fost un moment extrem de dificil pentru mine pentru că la primul copil, îți dai seama, nu știi ce se întâmplă. Totul ți se pare dus la extrem. Vrei ca bebe să fie bine, să fie sănătos. Din păcate a avut un icter mai prelungit, destul de puternic, din cauza unei incompatibilități a grupei de sânge', a spus Lili Sandu.

Lili Sandu a explicat că bebelușul ar fi putut să ia grupa de sânge a mamei, însă a luat-o pe cea a tatălui ceea ce a cauzat un icter destul de puternic: „Noi nu am știut despre lucrul acesta și poate a fost mai bine pentru că dacă aș fi știut aș fi stat 9 luni gândindu-mă la momentul ăla. El ar fi putut să ia grupa de sânge a mamei, dar a luat grupa de sânge a tatălui și atunci s-a produs acolo un disconfort, ca să-l numesc așa, pentru bebe'.

În octombrie 2020, Lili Sandu spunea că bebelușul a stat la lampă 10 zile și că 2 zile nu a putut să-l vadă, dar că au trecut cu bine peste, iar acum este sănătos. Actrița a mărturisit că a fost un chin psihic pentru ea să-și știe copilul în acea situație.

„Acum este foarte bine. (…) 10 zile am stat în spital. A fost ținut la lampă. Două zile nu am putut să-l văd. Nu vreau să mă mai gândesc la momentele alea pentru că a fost un haos psihologic în capul meu. A fost destul de dificil', a spus Lili.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter