Meci de eliminare în această seară la Exatlon. Cine va părăsi competiția sportivă de la Kanal D?

Publicat pe

In aceasta seara, la Exatlon', se va disputa unul dintre cele mai importante meciuri ale saptamanii, cele doua echipe se vor infrunta pentru a castiga imunitatea in fata eliminarilor.

Va fi al doilea meci de imunitate al sezonului si primul in care concurentii Exatlon' se vor bucura de sprijinul si de strategiile celor doi antrenori cu experienta vasta pe traseele dificile din concurs, Vladimir Draghia, la Faimosi, si Giani Kirita, la Razboinici.

In jocul special disputat aseara pe nisipurile din Republica Dominicana, Razboinicii au fortat considerabil si s-au detasat fata de adversari, la o diferenta de cateva puncte. Insa diferenta scorului a fost redusa, dovada ca Faimosii s-au repliat admirabil, astfel ca invingatoare in meciul de aseara a fost echipa rosie, cu scorul de 10 la 5. O revenire spectaculoasa a Faimosilor, cand totul parea pierdut pentru ei.

In aceasta seara, telespectatorii vor putea afla cine va intra la duel, pentru protectia in fata eliminarii din concurs si cine va fi concurentul care va parasi competitia Exatlon'.

Atletii celor doua echipe sunt mai motivati ca oricand sa castige batalia din aceasta seara, dorindu-si sa isi pastreze echipa in formula completa. Nu ratati o competitie sportiva de zile mari, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D, in unul dintre cele mai urmarite concursuri sportive televizate, Exatlon'.

Citește și: Scandal la Exatlon. Giani Kiriță, în conflict cu Mario Fresh: 'N-ai respect'

Citește și: AMI si Iulian Angelescu s-au întors în România. Ce spun despre experienţa Exatlon: 'Am descoperit ca am curaj!'

FOTO: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter