Medicul Monica Pop, noi detalii în cazul morții Cristinei Țopescu. „A făcut stop cardiac”

Publicat pe

Monica Pop a fost una dintre apropiatele Cristinei Țopescu, iar după moartea acesteia, medicul a făcut dezvăluiri dureroase despre fosta jurnalistă TV. Mai mult, aceasta știa despre perioada grea prin care fiica lui Cristian Țopescu trecea în ultima vreme.

Medicul Monica Pop, noi detalii în cazul morții Cristinei Țopescu. „A făcut stop cardiac'Medicul Monica Pop, noi detalii în cazul morții Cristinei Țopescu. „A făcut stop cardiac'

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani, la sfârșitul anului trecut, fiind descoperită fără suflare abia la începutul acestei săptămâni. Nimeni nu știa ca aceasta să fi suferit de o boală gravă, dar, cu toate astea, medicul Monica Pop a făcut dezvăluirea.

„După părerea medicală, ca să spun așa, a fost un lucru care nu se soldează de obicei decât rar cu deces, și anume o tulburare de ritm cardiac. Deci, inima nu mai merge, ca să înțeleagă toată lumea, în ritmul normal, deci între bătăi trebuie să fie aceeași distanță. Nu s-a mai întâmplat, și aceste tulburări de ritm pot să dea stop cardiac, ceea ce s-a și întâmplat. Stopul cardiac e cauza de moarte a absolut oricui, dar el este generat de ceva', a spus Monica Pop, la „Sinteza zilei'.

Vecina Cristinei Țopescu a sunat la 112

Pe 12 ianuarie, una dintre vecinele Cristinei Țopescu a sunat alarmată la 112 pentru că nu o mai văzuse de ceva vreme și s-a temut că i s-a întâmplat ceva rău. Cristina nu obișnuia să dispară atât de mult timp fără să dea un semn de viață. Și presimțirea Dianei Maria, vecina Cristinei Țopescu, s-a adeverit. Jurnalista a fost găsită fără suflare, iar anchetatorii au concluzionat că ar fi murit înainte de Revelion.

Cristina a murit cum a spus că îşi doreşte să moară – în somn, cu căţeii. În mod sigur, nu a suferit. Poziţia în care era, cum dormea ea ca un bebeluş. (…) A fost un om cu totul deosebit. Avea un cuvânt preferat: iubire, a declarat Diana Maria.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter