Prima imagine cu mama Cristinei Țopescu la căpătâiul fiicei sale. Rodica Țopescu, sfâșiată de durere. „Iubirea vieții mele, mămica”

Publicat pe

Imagini cutremurătoare la capela unde a fost depus trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu. Mama jurnalistei a ajuns în urmă cu doar câteva momente la căpătâiul fiicei sale.

Prima imagine cu mama Cristinei Țopescu la căpătâiul fiicei sale. Rodica Țopescu, sfâșiată de durere. „Iubirea vieții mele, mămica'Prima imagine cu mama Cristinei Țopescu la căpătâiul fiicei sale. Rodica Țopescu, sfâșiată de durere. „Iubirea vieții mele, mămica'

Îmbrăcată în haine de doliu și distrusă de durere, Rodica Țopescu i-a adus și o coroană fiicei sale, pe care a scris un mesaj cutremurător: „Iubirea vieții mele, mămica”, este scris pe coroana de flori, potrivit Spynews.

Unul dintre frații vitregi ai Cristinei Țopescu a fost prezent la ceremonia de pomenire a jurnalistei. Îmbrăcat în haine de doliu, Cristi Țopescu a venit însoțit alături de soția lui. De asemenea, printre cei care au fost prezenți la capela Cimitirului Bellu s-a aflat medicul Monica Pop și Tică Alexe.

Mama Cristinei Țopescu a fost ajutată de o cunoștință să urce treptele către capelă și, la un moment dat, a rugat să fie lăsată în pace, în timp ce se îndrepta către locul în care a fost depus trupul neînsuflețit al regretatei jurnaliste, scrie sursa citată.

Andreea Berecleanu a fost prezentă la capela Cimitirului Bellu

La capela Cimitirului Bellu, acolo unde a fost depus sicriul cu trupul fără viață al Cristinei Țopescu, a ajuns Andreea Berecleanu. Îmbrăcată în haine de doliu, aceasta a adus o coroană imensă în memoria regretatei jurnaliste Cristina Țopescu.

De asemenea, la căpătâiul Cristinei Țopescu a ajuns și Christel Ungar, mama vitregă a jurnalistei.

Sursa FOTO: Eli Driu

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter