Meghan Markle, acuzată că strică relația dintre Prințul Harry și Prințul William: „Înstrăinarea nu face decât să adâncească rana”

Publicat pe

Meghan Markle e acuzată că strică relația dintre Prințul Harry și Prințul William. Ducii de Sussex, Meghan Markle și Harry, continuă să aibă o relație foarte tensionată cu familia regală. Cel mai recent documentar apărut pe Netflix a fost considerat un adevărat afront adus regalității britanice, din cauza declarațiilor lui Meghan și ale lui Harry. Relația dintre Harry și prințul William ar fi ajuns să fie aproape inexistentă și se pare că Meghan Markle nu ar înțelege legătura strânsă dintre cei doi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Meghan Markle e acuzată că strică relația dintre Prințul Harry și Prințul William. Uniunea dintre Meghan Markle și prințul Harry nu a fost privită cu ochi încă de la început de către membrii casei regale britanice. Statutul celor în sânul familiei de la Palatul Buckingham avea să fie și mai afectat de acuzațiile făcute de Meghan și Harry la adresa diferiților membrii ai casei regale. Ducii de Susex au relatat situații de rasism și momente în care Meghan ar fi fost umilită de anumite persoane de la palat. Afirmațiile celor doi le-au afectat relația cu membrii familiei, mai ales legătura lui Harry cu fratele său Prințul William. Un expert regal i-a reproșat lui Meghan Markle că nu ia în considerare faptul că încercarea ei de a-și face dreptate afectează relația dintre Harry și prințul William.

Meghan Markle, acuzată că strică relația dintre Prințul Harry și Prințul William: „Înstrăinarea nu face decât să adâncească rana'Meghan Markle, acuzată că strică relația dintre Prințul Harry și Prințul William: „Înstrăinarea nu face decât să adâncească rana'

Meghan Markle, acuzată de un expert regal că strică relația dintre Prințul Harry și Prințul William

Meghan Markle și Prințul Harry au tulburat din nou apele la Palatul Buckingham, după ce au adus acuzații grave membrilor familiei regale în cel mai recent documentar de pe Netflix. Mariajul dintre Meghan Markle și prințul Harry a fost dintotdeauna blamat, întrucât partenera prințului nu avea rang regal, ci era o actriță americană.

Meghan Markle a fost criticată de către un expert regal pentru incapacitatea ei de a înțelege legătura dintre Prințul William și Prințul Harry, care sunt uniți de o suferință imensă. Expertul Rowan Pelling s-a referit la moartea prințesei Diana, care i-a afectat pe ambii frații, cei fiind uniți pentru totdeauna de această durere imensă.

Citește și: Prințul Harry, detalii neștiute din căsnicia cu Meghan Markle, în documentarul de pe Netflix: „Am ajuns să sacrific tot ceea ce știu pentru a mă alătura în lumea ei'

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, confesiuni dureroase în interviul cu Oprah Winfrey. Ce au spus despre Prințesa Diana

Nu mă pot abține să simt că Prințul Harry ar fi mai fericit dacă Meghan ar fi capabil să lase deoparte o parte din durerea și neîncrederea ei față de instituția regală, pentru a promova o relație mai bună cu familia lui – în special cu William.

Acești doi bărbați au trecut printr-o suferință teribilă, pe care doar ei o poate înțelege pe deplin, iar înstrăinarea nu face decât să adâncească rana. În mod similar, Harry ar face bine să încerce să-și încurajeze soția să se împace cu Charles înainte ca această oportunitate să-i fie smulsă.', a declarat Rowan Pelling pentru geoTV.

Meghan Markle și Harry doresc ca familia regală să le ceară scuze

Deși, în documentarul difuzat pe Netflix, Ducii de Sussex au relatat situații pe care mulți le-au considerat jignitoare la adresa familiei regale, cei doi au cu totul alte pretenții. Meghan Markle și Prințul Harry doresc ca familia regală să le ceară scuze pentru suferința pe care le-au provocat-o cât timp au stat la Palatul Buckingham. Un cunoscut expert regal consideră că ambele părți ar trebuie să ia în seamă că au existat greșeli atât din partea Ducilor de Sussex, cât și din partea familiei regale.

Citește și: „Nu puteam să-l sufăr'.Michelle Obama, adevărul despre primii ani de căsnicie cu Barack Obama

Citește și: Ce fete mari și frumoase are Raluca Pastramă.Imagini rare cu Maria și Rosa, fiicele ei și ale lui Pepe

Ceea ce trebuie să se întâmple este o recunoaștere a faptului că s-au făcut greșeli de ambele părți și odată ce s-a făcut această recunoaștere, ar putea exista o cale de împăcare. Însă Charles știe că o monarhie divizată nu este ceea ce lumea își dorește să vadă‘, a explicat Nichlos, citată de Daily Mail.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter