"Nu puteam să-l sufăr". Michelle Obama, adevărul despre primii ani de căsnicie cu Barack Obama

Publicat pe

Michelle Obama, adevărul despre primii ani de căsnicie cu Barack Obama. Michelle Obama, fosta Primă Doamnă a SUA, este una dintre cele mai apreciate femeie de peste ocean. Soția lui Barack Obama a avut dintotdeauna imaginea femeii puternice din spatele sucessului soțului ei, însă aceasta a recunoscut de multe ori că relația dintre ei nu a fost deloc ușoară. Michelle Obama a relatat cum au decurs primii ani din mariajul cu Barack Obama, când ea a trebuit să se dedice în întregime vieții de familie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Michelle Obama, adevărul despre primii ani de căsnicie cu Barack Obama. Michelle Obama, 58 de ani, este una dintre cele mai influente femei din SUA. Fosta soție a lui Barack Obama s-a implicat adesea în campanii sociale și a fost mereu foarte vocală cu privire la drepturile femeilor. Michelle nu a ezitat să recunoască că mariajul cu președintele Statelor Unite nu a fost unul ideal și că au lucrat intens la relația lor. Fosta Primă Doamnă a relatat cum au decurs primii 10 ani de căsnicie cu Barack Obama. Perioada a fost o adevărată provocare pentru relația lor, în contextul în care Michelle trebuia să aibă grijă de cele două fiice ale cuplului.

"Nu puteam să-l sufăr". Michelle Obama, adevărul despre primii ani de căsnicie cu Barack Obama"Nu puteam să-l sufăr". Michelle Obama, adevărul despre primii ani de căsnicie cu Barack Obama

Michelle Obama, adevărul despre primii ani de căsnicie cu Barack Obama

Michelle Obama, fosta Primă Doamnă a Statelor Unite, a luat parte la o discuție televizată, la care au participat mai multe femei din showbiz-ul de peste ocean, printre care și mama lui Beyonce, Tina Knowles. Michelle Obama a povestit momentele dificile din relația cu Barack Obama și s-a focusat pe primii 10 de căsnicie. Ea a menționat că dezechilibrul în mariajul lor s-a manifestat într-un moment în care cariera politică a soțului ei era în ascensiune și ea a fost nevoită să aibă grijă singură de fiicele lor, Sasha și Malia.

Fosta Primă Doamnă, în vârstă de 58 de ani, a spus că au existat 10 ani în relația ei cu Barack Obama când „nu l-a suportat'.

Citește și: Barack Obama, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Michelle Obama cu ocazia aniversării a 25 de ani de mariaj

Citește și:Ce notă a primit Michelle Obama de la chirurgul estetician Adina Alberts

Citește și: „Eram foarte mult dominată, crescută cu acest sindrom'.Traumele neștiute din viața Andreei Raicu

Citește și: Mama lui Pelé are 100 de ani.Celeste Arantes nu va participa la funeraliile fiului său

„Oamenii consideră că sunt îndrăzneață spunând asta –dar au fost 10 ani în care nu l-am suportat pe soțul meu și ghici când s-a întâmplat asta? Când copiii erau mici', a declarat Michele Obama.

Soția Lui Barack Obama a adăugat că într-o căsnicie exită întotdeauna momente când unul dintre prea o parte mai mare din responsabilitățile ce țin de familie.

„Mi-am dat seama că o căsătorie nu este 50/50, niciodată, niciodată.”, a mai adăuat Michelle Obama.

Declarația de dragoste a lui Barack Obama pentru Michelle după 30 de ani de mariaj

Michele Obama, adevărul despre primii ani de căsnicie cu Barack Obama. Soții Obama, care s-au întâlnit pentru prima dată în 1989 și s-au căsătorit în 1992, au construit în timp o relație solidă, depîșind toate momentele dificile. Cei doi și-au sărbătorit recent cea de-a 30-a aniversare.

În octombrie, cel de-al 44-lea președinte, în vârstă de 61 de ani, a împărtășit câteva amintiri alături de soția sa, Michelle, pe Instagram. Una dintre imagini îl înfățișa pe fostul președinte SUA sprijinindu-și capul pe umărul lui Michelle în timp ce se aflau la plaj exotică.

Numindu-și cu afecțiune soția „Miche', el a scris în dreptul imaginii o declarație superbă, pentru partenera sa de viață: „După 30 de ani, nu sunt sigur de ce arăți exact la fel și eu nu. Am cea mai minunată parteneră de viață . La mulți ani, dragă!”

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter