Nicole Cherry a făcut accident cu mașina, singură: ”Nu am văzut senzori, nu am văzut nimic”

Publicat pe

Nicole Cherry a făcut accident cu mașina, singură. Din nefericire, frumoasa artistă nu încheie anul 2022 cu zâmbetul pe buze. Cu un program foarte încărcat în această perioadă, obosită și mai tot timpul pe grabă, cântăreața nu a mai acordat o atenție sporită rolului de șofer, astfel că și-a lovit mașina chiar când nu se aștepta. Din declarațiile ei se pare că nu este vorba doar de o zgârietură, ci de mai mult decât atât, asta fiindcă a mărturisit că nu mai poate să se folosească de ea acum, deși avea mare nevoie. Iată cum s-a întâmplat totul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ghinionul s-a ținut scai de Nicole Cherry! Chiar înainte de Anul Nou, îndrăgita artistă s-a ales cu bolidul de lux avariat. Din grabă și neatenție, aceasta are acum mașina lovită, astfel încât nu poate să meargă cu ea, semn că impactul a fost unul destul de puternic. Totuși, să privim partea bună a lucrurilor și anume că artista este bine și nu a pățit absolut nimic.

Nicole Cherry a făcut accident cu mașina, singură: 'Nu am văzut senzori, nu am văzut nimic'Nicole Cherry a făcut accident cu mașina, singură: 'Nu am văzut senzori, nu am văzut nimic'

Nicole Cherry se bucură de o mare comunitate în mediul online și așa cum și-a obișnuit fanii de-a lungul timpului, mereu împărtășește cu ei atât bune cât și lucruri mai puțin plăcute. Nici de data aceasta nu a ezitat și le-a povestit tuturor celor ce o urmăresc că a avut o zi extrem de grea și de rea, care s-a încheiat cu lovirea mașinii pe care o conduce. Nu a dat prea multe detalii și nici nu a publicat o poză, însă se poate înțelege cum s-a întâmplat totul.

Citește și: Cum se menține în formă Nicole Cherry de când a devenit mamă:”Cred că acesta a fost secretul meu”

Citește și: Ce legătură există, de fapt, între Nicole Cherry și J Balvin:„M-am întâlnit cu el și…'

Citește și: „Nu puteam să-l sufăr”.Michelle Obama, adevărul despre primii ani de căsnicie cu Barack Obama

Citește și: Ce fete mari și frumoase are Raluca Pastramă.Imagini rare cu Maria și Rosa, fiicele ei și ale lui Pepe

Nicole Cherry a făcut accident cu mașina, singură

Nicole Cherry s-a filmat în timp ce era în lift și aștepta să urce la etajul unde locuiește. Frumoasa artistă le-a povestit celor care o urmăresc pe toate rețelele de socializare că tocmai și-a lovit bolidul de lux. În timp ce, cel mai probabil încerca să parcheze mașina, aceasta a dat cu spatele și s-a urcat pe un trotuar din beton, lovind destul de puternic autoturismul, așa cum a și mărturisit.

'Doamne, am avut o zi…Nu vreți să vă imaginață. Am lovit mașina. O porcărie. M-am urcat pe ceva pe care nu trebuia să mă urc. Nu am văzut senzori, nu am văzut nimic, nu era, nu știu. A fost o neatenție, nu știu. Asta mi-a stricat tot cheful. Chiar aveam nevoie de mașină în perioada asta. Aia e.', a povestit Nicole Cherry în mediul online.

Nicole Cherry a uitat de toate grijile când a ajuns acasă

Nicole Cherry a ales să nu arate pozele cu mașina avariată și să nu ofere prea multe detalii. Totuși, este clar că bolidul de lux nu arată prea bine din moment ce nu mai poate să meargă cu el zilele acestea. Conștientă și împăcată cu gândul că se repară, și-a lăsat grijile la ușă și a intrat în casă, unde a fost întâmpinată de fiica ei. A uitat toate problemele în momentul în care a văzut-o cum o aștepta, astfel că a făcut și acest moment public pe conturile ei de socializare.

Cum se menține în formă Nicole Cherry de când a devenit mamă

Nicole Cherry este fără dar și poate o mamă model! Încă de când i-a dat naștere fiicei sale se dedică trup și suflet, însă totuși nu uită să aibă grijă de ea. Frumoasa artistă se bucură de o siluetă de invidiat și a și dezvăluit care este secretul ei. Micuța Anastasia o ține ocupată pe artistă, dar ea încearcă totuși să aibă un stil de viață cât mai sănătos posibil.

Muncesc mult. Mă ține în formă și Anastasia pentru că a început să meargă destul de mult. Îi place să exploreze și ne solicită. Cam atât. În mod normal, doarme pe la 9 jumătate, 10. Doarme mai mult la ultimul somn pe care îl are.

Așteptăm acum tranziția. Să renunțăm, ușor, ușor, la cele două somnuri. Să ne bucurăm de un singur somn bun, să putem să facem mai multe împreună. Momentan, îmi place să fiu cu ea acasă. Ea, dacă își dorește să se odihnească, prefer să fie în mediul ei, să se simtă bine.

În rest, încerc să am un stil de viață alimentar cât se poate de sănătos. Echilibru, în general, cred că acesta a fost secretul meu. Oricum, consider că o femeie, după ce devine mamă, capătă, cel puțin, un zâmbet, o strălucire mai aparte’, a declarat Nicole Cherry, în exclusivitate pentru Ego.ro, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter