Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la casa dăruită de Regina Elisabeta! Cine s-a mutat în locul lor la Frogmore Cottage

Publicat pe

Cei doi foști Duci de Sussex par deciși să rupă orice legătură cu Marea Britanie. Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la Frogmore Cottage, casa oferită de Regina Elisabeta a II-a înainte de a deveni părinți, iar acum acolo vor sta alți membri ai Familiei Regale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu cu mult timp în urmă, Meghan Markle și Prințul Harry își făcuseră din Frogmore House, aflată pe domeniul Windsor, casa visurilor lor, și așteptau cu nerăbdare venirea pe lume a lui Archie, fiul lor. Din păcate, planurile lor de a-și crește fiul acolo, s-au spulberat, anul acesta, în luna martie, când au decis să părăsească Marea Britanie.

Odată cu renunțarea la statutul de mebri seniori ai Familiei Regale britanice, Meghan Markle și Prințul Harry au pierdut și o mulțime de beneficii, dar dorința de a pune distanță între ei și Marea Britanie a cântărit mult mai greu.

Meghan Markle și Prințul Harry i-au dăruit Frogmore Cottage verișoarei lor!

Acum, cei doi foști Duci de Sussex au propria lor casă în Santa Barbara, într-o zonă exclusivistă, iar Archie crește oarecum mai ferit de paparazzi și de interesul pe care părinții săi l-au suscitat permanent. Și pentru că Frogmore Cottage, primul lor cuibușor de tineri căsătoriți, a rămas nelocuit, în pofida faptului că fusese proaspăt renovat, Meghan Markle și Prințul Harry au decis să ofere proprietatea primită de la Regină altui cuplu aflat la început de drum.

Este vorba despre verișoara lor Prințesa Eugenie, și soțul ei, Jack Brooksbank, care deja s-au mutat acolo. Foștii Duci de Sussex nu au renunțat însă complet la proprietate.

Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la casa dăruită de Regina Elisabeta! Cine s-a mutat în locul lor la Frogmore CottageMeghan Markle și Prințul Harry au renunțat la casa dăruită de Regina Elisabeta! Cine s-a mutat în locul lor la Frogmore Cottage

„Frogmore Cottage continuă să fie reședința Ducelui și a Ducesei de Sussex din Marea Britanie și sunt încântați că au putut să ofere locuința Prințesei Eugenie și lui Jack, care și-au întemeiat propria familie”, a declarat o sursă apropiată lui Meghan și lui Harry pentru publicația Insider.

Citește și: Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu! Mama fetițelor lui a cerut ordin de protecție: 'A fost lovită în zona feței și s-a dus direct la Poliție'

Citește și: Florin Busuioc, din nou la un pas de moarte, după infarctul suferit pe scenă, acum 2 ani: „Am înlemnit cu toții!”

Citește și: Elena Băsescu a vorbit în premieră despre faptul că fiica ei cea mare s-a năcut prematur: „Din păcate…”

Citește și: Mirela Vaida pierdut două sarcini, înainte de a deveni mama a trei copii. Cum a depășit trauma: „Nu a fost ușor. Dacă ar fi să o iau de la capăt…”/ EXCLUSIV

Meghan și Harry nu mai au de gând să revină în Marea Britanie

Chiar dacă nu au renunțat complet la drepturile lor asupra Frogmore House, faptul că Meghan Markle și Prințul Harry și-au scos deja bunurile din casă este o dovadă certă că nu mai au de gând să se întoarcă în Marea Britanie. Cel puțin nu definitiv.

„Faptul că au golit casa și că au înmânat cheile este un semn foarte sigur căHarry și Meghan nu mai au de gând să se întoarcă”, a declarat o sursă pentru publicația The Sun.

Totuși, sursa din proximitatea lui Meghan Markle și a Prințului Harry a confirmat că, în pofida zvonurilor, cei doi nu au renunțat complet la Frogmore House, proprietatea rămânând încă în posesia lor.

Conform expertului regal Omid Scobie, Meghan și Harry vor continua să stea la Frogmore Cottage pe parcursul vizitelor în Marea Britanie, când vor partaja casa cu verișoara lor Prințesa Eugenie, și soțul ei, Jack Brooksbank.

În acest moment, proprietatea nu mai este motiv de scandal în presă, după ce Meghan Markle şi Prinţul Harry au restituit banii folosiți pentru renovarea Frogmore Cottage. Suma de 2,4 milioane de lire fusese acoperită din taxele contributorilor britanici, iar la momentul respectiv a fost subiect de revoltă și controverse în Marea Britanie.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter