Meghan Markle și Prințul Harry fac voluntariat în Los Angeles pe timp de coronavirus. Cuplul duce mâncare bolnavilor aflați în stare critică!

Publicat pe

Rezidenți de scurt timp în Los Angeles, foștii Duci de Sussex, Meghan Markle și Prințul Harry, s-au implicat activ în lupta împotriva coronavirusului. Cei doi se numără acum printre voluntarii care le duc mâncare bolnavilor aflați în stare critică!

Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat în Los Angeles luna trecută și chiar dacă nu mai sunt membri seniori ai Familiei Regale britanice, își continuă munca de caritate cu același aplomb. În pofida faptului că au un copil mic acasă, cei doi au sfidat pericolul și s-au oferit voluntari în lupta împotriva coronavirusului.

Conform lui Richard Ayoub, directorul executiv al proiectului Angel Food, Meghan și Harry i-au contactat pentru a-și oferi serviciile după ce au aflat că șoferii care transportau mâncarea erau excedați de numărul de cazuri, așadar în duminica Paștelui Catolic foștii Duci de Sussex au dus pentru prima oară alimente neperisabile la 20 de persoane aflate în imposibilitate de a ieși din casă din cauza stării critice de sănătate, în contextul pandemiei de coronavirus.

Meghan Markle și Prințul Harry au dus mâncare bolnavilor în ziua de Paște

„Ne-au spus că au aflat că șoferii noștri nu mai fac față și s-au oferit voluntari pentru a le ușura misiunea șoferilor”, a spus Richard Ayoub, menționând că, trei zile mai târziu, Meghan Markle și Prințul Harry și-au oferit din nou serviciile.

Directorul fundației a explicat că cei doi au urmat cu strictețe regulile, purtând măști și mănuși și păstrând distanța de 2 metri între ei și ceilalți. Mai mult, zilele trecute Meghan Markle și Prințul Harry au donat 90.000 de lire sterline către Fundația de caritate Feeding Britain pentru a sprijini eforturile celor care se străduiesc să hrănească populația vulnerabilă pe timpul carantinei.

Foto: Hepta

Meghan Markle și Prințul Harry fac voluntariat în Los Angeles pe timp de coronavirus. Cuplul duce mâncare bolnavilor aflați în stare critică!Meghan Markle și Prințul Harry fac voluntariat în Los Angeles pe timp de coronavirus. Cuplul duce mâncare bolnavilor aflați în stare critică!
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter