Aurelian Temișan a vorbit despre scena super senzuală cu Loredana Groza din filmul "A doua cădere a Constantinopolului": „A fost un moment fierbinte. A fost frumos”

Publicat pe

Multă lume a uitat, însă Adrian Temișan și Loredana Groza au avut un moment care a făcut spectacol pe marele ecran în celebrul film „A doua cădere a Constantinopolului' (1993').

Aurelian Temișan a vorbit despre scena super senzuală cu Loredana Groza din filmul "A doua cădere a Constantinopolului": „A fost un moment fierbinte. A fost frumos'Aurelian Temișan a vorbit despre scena super senzuală cu Loredana Groza din filmul "A doua cădere a Constantinopolului": „A fost un moment fierbinte. A fost frumos'

Adrian Temișan și Loredana Groza au avut un moment intim și în muzicalul „Mamma Mia'. 

 Pe Loredana Groza o cunosc de când am debutat eu, în ‘89, ea lansând atunci, fiind deja cunoscută, Bună seara, iubito!'. Am jucat împreună în A doua cădere a Constantinopolului', de unde e și poza pe care o vedeți și a fost o vară  fierbinte, din toate punctele de vedere! Am filmat alături de mari actori, noi doi, și eu și Loredana, ca și debutanți în ale cinematografiei. Se vede și în poză, un moment fierbinte, regăsit și în finalul filmului, când se mișcă lustra (n.r. scena este la finalul filmului). De atunci, văzând-o pe Loredana, de sute, de mii de ori, în concerte, prezentând-o, cântând alături de ea sau în spectacole paralele, dar nemaiavând ocazia, până la Mamma Mia', producția muzicalului Mamma Mia', să ne mai pupăm”, a declarat Temișan. 

Au trecut 27 de ani de la acea scenă. 

„A fost frumos! 27 de ani de atunci! Să tot treacă anii, frumos așa!', a povestit Temișan, rememorând cu drag acele vremuri ale tinereții', a spus actorul.

 Musicalul „Mamma Mia!' a avut premiera în România pe 24 mai 2018, la Sala Palatului din București, cu o distribuție de excepție: Loredana Groza, Aurelian Temișan, Horia Brenciu, Cornel Ilie și Anca Țurcașiu.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă