Melania Trump – Apariţie fabuloasă într-un sacou de peste 50.000 de dolari

Melania Trump, Prima Doamnă a Americii, a atras toate privirile în primul ei turneu oficial, aceasta reuşind să aibă apariţii extrem de spectaculoase.

 

Nimic nu s-a comparat însă cu ţinuta pe care Melania a purtat-o în Sicilia acolo unde s-a întâlnit cu soţiile liderilor lumii care au participat la Summitul G7.

#Repost @stefanogabbana US First Lady Melania Trump arrives for a visit at the Chierici Palace City Hall of Catania on the sidelines of a G7 summit of the Heads of State and of Government in Taormina ❤️❤️❤️❤️❤️ THANK YOU @flotus #melaniatrump ❤ #DGWoman #DGStyle ❤❤❤🇮🇹🇺🇸

A post shared by Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) on

 

Melania Trump a ales un sacou floral, creat de Dolce&Gabbana, al cărui preţ este de 51.500 de dolari pe site-ul ModaOperandi.com. Acesta a fost combinat cu o rochie albă, iar Melania Trump a arătat încă o dată fabulos.

 

Fashionistele care îşi permit să cumpere o asemenea piesă vestimentară extravagantă trebuie să aştepte până în luna iulie, iar între timp să plătească un avans, reprezentând jumătate din preţul total.

 

Foto: Hepta

 

 

Vezi si:

Melania Trump, un etalon al elegantei. Iata ce a purtat aceasta in primul sau turneu prezidential in calitate de Prima Doamna!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro