Melania Trump – Apariţie fabuloasă într-un sacou de peste 50.000 de dolari

Publicat pe

Melania Trump, Prima Doamnă a Americii, a atras toate privirile în primul ei turneu oficial, aceasta reuşind să aibă apariţii extrem de spectaculoase.

 

Nimic nu s-a comparat însă cu ţinuta pe care Melania a purtat-o în Sicilia acolo unde s-a întâlnit cu soţiile liderilor lumii care au participat la Summitul G7.

 

Melania Trump a ales un sacou floral, creat de Dolce&Gabbana, al cărui preţ este de 51.500 de dolari pe site-ul ModaOperandi.com. Acesta a fost combinat cu o rochie albă, iar Melania Trump a arătat încă o dată fabulos.

 

Fashionistele care îşi permit să cumpere o asemenea piesă vestimentară extravagantă trebuie să aştepte până în luna iulie, iar între timp să plătească un avans, reprezentând jumătate din preţul total.

 

Foto: Hepta

 

 

Vezi si:

Melania Trump, un etalon al elegantei. Iata ce a purtat aceasta in primul sau turneu prezidential in calitate de Prima Doamna!

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter