Melania Trump, un etalon al eleganței! Iată ce a purtat aceasta în primul său turneu prezidențial în calitate de primă doamnă!

Publicat pe

Primul tur prezidențial în calitate de primă doamnă a Statelor Unite ale Americii al Melaniei Trump a fost intens comentat, iar ținutele ei au fost principalul subiect de discuție în presa internațională și nu numai.

Melania Trump a fost un etalon al eleganței în aceste zile în vizitele oficiale din cadrul turneului prezidențial al lui Donald Trump. Deși mulți au crticat-o că nu a purtat văl în Arabia Saudită, aceasta a ținut cont de regulile vestimentare ale fiecărei țări și s-a adaptat perfect. Dacă în vizita la arabi aceasta și-a ales niște ținute sobre, dar nu a purtat hijab, la Vatican prima doamnă a purtat doar negru și și-a acoperit capul cu un batic, așa cum se impune, ea fiind de religie catolică.

În Belgia, la Roma sau în Israel, Melania a arătat extrordinar, iar toate ținutele sale au fost alese cu mare grijă. Doar că, pe lângă outfit-urile pe care și le-a purtat, Melania a atras atenția și prin gesturile nepotrivite pe care le-a avut la adresa lui Donald Trump, respingându-l pe acesta într-un mod subtil, cum ar fi vrut ea, dar vizibil pentru toți cei care îi priveau.

Iată ce ținute a ales Melania Trump în primul său tur prezidențial ca primă doamnă! Care este preferata ta?

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Melania Trump – Turneu împotriva lui Donald Trump în loc de un turneu prezidențial. Un nou gest al primei doamne stârnește controverse

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro