Melania Trump, un etalon al eleganței! Iată ce a purtat aceasta în primul său turneu prezidențial în calitate de primă doamnă!

Publicat pe

Primul tur prezidențial în calitate de primă doamnă a Statelor Unite ale Americii al Melaniei Trump a fost intens comentat, iar ținutele ei au fost principalul subiect de discuție în presa internațională și nu numai.

Melania Trump a fost un etalon al eleganței în aceste zile în vizitele oficiale din cadrul turneului prezidențial al lui Donald Trump. Deși mulți au crticat-o că nu a purtat văl în Arabia Saudită, aceasta a ținut cont de regulile vestimentare ale fiecărei țări și s-a adaptat perfect. Dacă în vizita la arabi aceasta și-a ales niște ținute sobre, dar nu a purtat hijab, la Vatican prima doamnă a purtat doar negru și și-a acoperit capul cu un batic, așa cum se impune, ea fiind de religie catolică.

În Belgia, la Roma sau în Israel, Melania a arătat extrordinar, iar toate ținutele sale au fost alese cu mare grijă. Doar că, pe lângă outfit-urile pe care și le-a purtat, Melania a atras atenția și prin gesturile nepotrivite pe care le-a avut la adresa lui Donald Trump, respingându-l pe acesta într-un mod subtil, cum ar fi vrut ea, dar vizibil pentru toți cei care îi priveau.

Iată ce ținute a ales Melania Trump în primul său tur prezidențial ca primă doamnă! Care este preferata ta?

Melania Trump, un etalon al eleganței! Iată ce a purtat aceasta în primul său turneu prezidențial în calitate de primă doamnă!Melania Trump, un etalon al eleganței! Iată ce a purtat aceasta în primul său turneu prezidențial în calitate de primă doamnă!

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Melania Trump – Turneu împotriva lui Donald Trump în loc de un turneu prezidențial. Un nou gest al primei doamne stârnește controverse 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter