David Beckham, surprins într-un moment de intimitate cu Rita Ora. Oare ce va spune Victoria când va vedea imaginile?

Publicat pe

Gala amfAR din acest an de la Cannes a fost presărată de multe momente picante și intens comentate, iar David Beckham și Rita Ora le-a oferit celor prezenți o priveliște destul de controversată.

Beckham a venit singur la gala amfAR și a arătat foarte sexy într-un costum negru. Și pentru că s-a făcut remarcat printre mulțimea de vedete prezente la evenimentul caritabil de la Cannes, nu avea cum să scape de momentele în care este abordat de diferite femei, fie ele și celebre.

Rita Ora a fost una dintre prezențele feminine care s-a bucurat câteva momente de prezența lui David, încă acele momente pare să fii fost destul de intense. Cei doi au fost surprinși în timp ce se îmbrățișau, iar fostul fotbalist stă foarte apropiat de fața cântăreței, de parcă o sărută. Este incert dacă a existat cu adevărat un sărut sau pur și simplu i-a spus ceva la ureche. Dar, totuși, cei doi s-au privit intens, iar Beckham nu și-a putut lua privirea de la Rita Ora nici după ce aceasta a plecat de la masa unde el stătea.

Oare David Beckham a profitat de absența soției sale și a filtrat cu Rita? Priviți fotografiile!

David Beckham, surprins într-un moment de intimitate cu Rita Ora. Oare ce va spune Victoria când va vedea imaginile?David Beckham, surprins într-un moment de intimitate cu Rita Ora. Oare ce va spune Victoria când va vedea imaginile?

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Petra Nemcova – gafă vestimentară teribilă la gala amFAR de la Cannes 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter