Melody Thomas Scott, mărturisiri șocante! Actrița din Tânăr și Neliniștit a fost abuzată, în copilărie: "Știam că nu duc viața unei fetițe normale"

Publicat pe

Melody Thomas Scott a luat prin surprindere o lume întreagă, dezvăluind abia acum, la 64 de ani, traumele care i-au marcat copilăria și care au necesitat multă terapie ulterior…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Numele Melody Thomas Scott probabil că nu le spune atât de multe telespectatorilor precum Nikki, din „Tânăr și neliniștit', și nici nu e de mirare, deoarece, de 41 de ani, actrița este pe platourile de filmare ale celebrului serial.

Citește și: Andi Vasluianu dezvăluie cum și-a cunoscut soția și de ce s-au căsătorit după venirea primului copil: „Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere”/ EXCLUSIV

„Trecutul nu mă părăsește niciodată cu adevărat”

Nimeni nu a intuit că în spatele zâmbetului fermecător al actriței se află o dramă până ce Melody Thomas Scott nu a vorbit despre asta în romanul său autobiografic, unde a povestit despre abuzurile fizice și psihice suferite de actriță în copilărie.

„Sunt sigură că mulți oameni vor fi șocați să afle că am trecut prin așa ceva. M-au văzut în sufrageria lor în fiecare zi timp de 41 de ani și probabil cred că sunt ca personajul meu, Nikki Newman, și că viața mea este perfectă', a declarat Melody Thomas Scott.

Actrița a explicat, în timp ce își promova cartea autobiografică, și de ce s-a hătărât să facă dezvăluiri tulburătoare despre traumele suferite în copilărie: „Cred că vreau ca oamenii să realizeze că aceste lucruri se pot întâmpla oricui'.

„Chiar și acum, când sunt vindecată și simt că am trecut peste, trecutul nu mă părăsește niciodată cu adevărat', a mărturisit actrița pentru emisiunea The Talk.

Citește și: Dieta rapidă a lui Jennifer Aniston. Actrița a slăbit în timp-record și se menține fără efort!

Melody Thomas Scott, mărturisiri șocante! Actrița din Tânăr și Neliniștit a fost abuzată, în copilărie: "Știam că nu duc viața unei fetițe normale"Melody Thomas Scott, mărturisiri șocante! Actrița din Tânăr și Neliniștit a fost abuzată, în copilărie: "Știam că nu duc viața unei fetițe normale"

„Tânjeam după normalitate”

„Trăiam o existență destul de neobișnuită în casa familiei mele și știam că nu duc viața unei fetițe normale. Dar puteam merge la studio și să joc rolul unei fetițe normale. Și asta a fost totul pentru mine. Tânjeam după normalitate așa că voiam să muncesc cât mai mult', a spus actrița, care și-a început cariera la vârsta de 3 ani.

„Echipa și ceilalți actori se purtau atât de frumos cu mine și pentru că nu primeam asta acasă, aș fi petrecut cât mai mult timp cu ei' , a mai mărturisit Melody Thomas Scott.

Cartea autobiografică a actriței, Always Young & Restless: My Life On and Off Americas #1 Daytime Drama, detaliază anii de abuzuri emoționale la care a fost supusă de către bunica ei, dar și agresiunile sexuale la care au supus-o mai mulți bărbați.

Melody Thomas Scott are trei fiice (una provenită din mariajul care a durat mai puțin de un an cu Michael Altman) și patru nepoți, iar anul acesta împlinește 40 de ani de căsnicie alături de cel de-al doilea soț, producătorul Edward Scott . Spre deosebire de alte colege de-ale sale de breaslă, Melody nu s-a schimbat însă prea mult și nici nu pare să fie transformată de operațiile estetice. Cât despre serialul Tânăr și neliniștit, acesta a fost reluat de PRO2 la finele anului trecut, de la sezonul 23, așadar fanii celebrului soap-opera au din nou șansa de a se reîntâlni cu îndrăgitele personaje.

Citește și: Cum arată Iulia Albu în costum de baie. Vedeta a pozat extrem de îndrăzneț!

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter