Famke Janssen, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice! Cum arată actrița din "James Bond" la 55 de ani

Publicat pe

Famke Janssen ne-a obișnuit cu apariții impecabile. Trup zvelt, siluetă de invidiat, un păr strălucitor și un chip… acum distrus de operații estetice. Iată cum arată actrița din James Bond și X-men la 55 de ani!

Famke Janssen, s-a remarcat nu doar pentru interpretarea în producții de succes precum James Bond, Taken, X-men, The Blacklist, Once upon a time in Venice, ci și pentru frumusețea sa naturală. Însă, cum pentru multe vedete de la Hollywood procesul îmbătrânirii este greu de acceptat, a ales să apeleze la bisturiu în căutarea tinereții veșnice.

Mereu s-a lăudat cu un păr lung și strălucitor, cu o siluetă zveltă și picioarele lungi. Din păcate, actrița și fostul model a pășit de prea multe ori pragul esteticenilor, iar acum fața îi pare pur și simplu „înghețată”. Într-adevăr, nici urmă de riduri, dar niciun zâmbet nu i se mai conturează pe chip. Și-a întins pielea, iar pomeții și obrajii umflați nu au făcut altceva decât să îi micșoreze frumoșii ochi negri.

Citește și: Cum arată acum Katie Piper, modelul atacat cu acid sulfuric de fostul iubit, în urmă cu 12 ani.A făcut peste 80 de operații estetice pentru a-și reconstrui chipul

Fanii au rămas uimiți de ultimele sale apariții, fiindu-le destul de greu să o recunoască. Mai mult, mulți dintre ei au avut dubii dacă este într-adevăr ea sau nu.

Absolventă a Universității Columbia, actrița a divorțat în urmă cu zece ani de scriitorul și regizorul Kip Williams. Căsnicia celor doi s-a destrămat după numai 5 ani. Vedeta nu are copii și nu s-a mai afișat la brațul niciunui bărbat după separare, potrivit eva.ro.

Citește și:Cum arată acum Alicia Douvall, femeia care și-a făcut 350 de operații estetice!”Păream un extraterestru”

Famke Janssen, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice! Cum arată actrița din "James Bond" la 55 de aniFamke Janssen, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice! Cum arată actrița din "James Bond" la 55 de ani

Sursa foto: Hepta, Instagram

Citește și: Cum arăta Oana Zăvoranu în anul 2000, când nu avea operaţii estetice.La 26 de ani, era 100 % naturală

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter