Păzea! A intrat soacra în scenă! Ce reacție a avut mama lui Cătălin, după ce Adda l-a jignit la Asia Express: "Soacra mea este o femeie care..." Mesajul dur transmis de artistă, pe Instagram!

Publicat pe

Adda și Cătălin au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la Asia Express. Artista și-a jignit soțul în fața unei țări întregi, iar pentru acest lucru, vedeta a fost aspru criticată de urmăritorii ei.

Păzea! A intrat soacra în scenă! Ce reacție a avut mama lui Cătălin, după ce Adda l-a jignit la Asia Express: "Soacra mea este o femeie care..." Mesajul dur transmis de artistă, pe Instagram!Păzea! A intrat soacra în scenă! Ce reacție a avut mama lui Cătălin, după ce Adda l-a jignit la Asia Express: "Soacra mea este o femeie care..." Mesajul dur transmis de artistă, pe Instagram!

Interpreta a postat pe contul de socializare un mesaj, în care a dezvăluit și ce reație a avut soacra ei, după ce a urmărit show-ul.

Adda și Cătălin Rizea sunt împreună de aproape șase ani și au împreună un băiețel. Cei doi au format o echipă la Asia Express și au ajuns până în etapa finală, alături de alte două echipe. Parcursul lor pe Drumul Comorilor a fost presărat cu certuri și jigniri, însă au declarat că se iubesc foarte mult.

„Soacra mea râde de noi! E o femeie deșteaptă, care înțelege niște situații, stări etc. Nu înțeleg de ce vă pasă? Dacă nu reușiți să înțelegeți că NU TOȚI OAMENII SUNT LA FEL și nici RELAȚIILE NU SUNT LA FEL. Aveți 0 empatie.

Judecați și vă puneți singuri în icoane – asta e mai grav decât toate înjurăturile mele. Măcar eu recunosc și îmi asum că sunt un OM cu bune și RELE. Nu sunt o păpușă ca să dau bine la TV. Nu sunt sclava așteptărilor nimănui. Sunt liberă să trăiesc după regulile mele!', a scris vedeta pe Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter