Mesajul neașteptat al Irinei Tănase după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Liviu Dragnea. "Când o persoană toxică nu te mai poate controla..."

Publicat pe

Irina Tănase, iubita mult mai tânără a lui Liviu Dragnea, încă n-a scăpat de presiunea celebrității, mesajele din social media fiindu-i interpretate în fel și chip. Recent, aceasta a postat un comentariu… cu subînțeles, care a trezit suspiciuni. Oare cei doi nu mai sunt împreună?

Irina Tănase (27) și Liviu Dragnea (57) au format, până nu de mult, unul dintre cele mai comentate, controversate și, de ce nu?, invidiate cupluri din lumea politică, însă de când acesta a ajuns în închisoare, bursa pariurilor mizează tot mai mult pe o despărțire dintre cei doi. Iar în ultima vreme cârcotașilor li s-a dat și mai multă apă la moară, în special după ce mult mai tânăra iubită a omului politic a fost văzută fără inelul de 10.000 de dolari oferit de către Liviu Dragnea…

„Unii oameni nu îți sunt loiali”

Mai mult, recent, Irina Tănase a agitat apele și mai mult prin intermediul unor postări pe contul de socializare ce lasă loc multor interpretări, dată fiind perioada pe care o traversează tânăra acum…

Unii oameni nu îți sunt loiali. Ei sunt loiali nevoii lor de a fi cu tine. Odată ce nevoile lor se schimbă, și loialitatea lor se schimbă, a scris Irina.

Mesajul a fost urmat și de un al doilea, și mai derutant, scrie cancan.ro.

Când o persoană toxică nu te mai poate controla, va încerca să controleze modul în care ceilalți te văd. Dezinformarea se va simți nedreaptă, dar stai deasupra ei, ai încredere că alți oameni pot, eventual, să vadă adevărul exact așa cum este el, spune iubita omului politic.

Au sau nu aceste texte legătură cu iubitul ei încarcerat, constatări scrise tocmai acum, când a fost văzută fără inelul de la Liviu Dragnea? Chiar dacă pentru cei mai mulți sunt dificil de decriptat, aceste mesaje, aparent voalate, și-au atins, cu siguranță, ținta.

Foto: Instagram, Facebook

Mesajul neașteptat al Irinei Tănase după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Liviu Dragnea. "Când o persoană toxică nu te mai poate controla..."Mesajul neașteptat al Irinei Tănase după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Liviu Dragnea. "Când o persoană toxică nu te mai poate controla..."
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter