Michael Schumacher, „în ultimul stadiu de degradare”. Un celebru neurochirurg italian a vorbit despre starea extrem de gravă a pilotului

Publicat pe

Fanii sperau într-o ameliorare a stării în care se află Michael Schumacher, mai ales după ce fostul şef al Ferrari, Jean Todt, spunea că a urmărit împreună cu el, la tv, un Grand Prix de Formula 1. Celebrul neurochirurg Nicola Acciari, de la spitalul din Bologna susține, însă, că nici vorbă despre așa ceva și pilotul se află „în ultimul hal de degradare'.

„Starea de sănătate a lui Michael Schumacher este foarte tare deteriorată şi degradată. Imaginea sa este foarte diferită faţă de cea pe care o ştim când era pe circuit. S-a deteriorat mult la toate nivelurile, atât organic, cât şi la nivelul musculaturii şi scheletului”, a declarat neurochirurgul, Nicola Acciari, de la spitalul din Bologna, pentru publicaţia Contro Copertina.

„Toate acestea sunt rezultatul traumei la creier pe care a suferit-o”, a adăugat el, potrivit RomâniaTV, menționând că „oricine l-ar vedea ar fi şocat să vadă starea sa de degradare'.

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit un accident în timp ce se afla la schi, în Alpii francezi. A fost diagnosticat cu un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală, fiind operat de două ori la spitalul din Grenoble.

A fost transferat pe 16 iunie 2014 la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar pe 9 septembrie 2014 a fost externat, iar acum este tratat în locuința lui din localitatea elvețiană Gland.

Citeste și:

Medicul lui Michael Schumacher, optimist în privința recuperării complete a pilotului. Cât va mai dura tratamentul

Informații despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher: „Se chinuie să își îmbunătățească starea”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter