Mihaela Rădulescu – Concurentă la celebra emisiune „Fort Boyard”

Publicat pe

Mihaela Rădulescu a acceptat o nouă provocare, urmând să fie unul dintre concurenţii emisiunii „Ford Boyard', care va începe la Pro Tv, anunţă paginademedia.

 

Emisiunea va fi prezentată de Paul Ipate şi Octavian Strunilă, iar filmările, care au loc integral în Franţa, au început deja.

 

Pro TV a anunțat achiziția formatului „Fort Boyard” în primăvara acestui an, precizand ca la show participa „vedete interesante si curajoase, care vor fi ghidate de celebrele personaje din show: Boyard, Passe Partout si Passe Temps!”

 

În fiecare ediţie a show-ului, câte o echipă formată din cinci celebrităţi din România va intra în Fort Boyard şi va încerca să duca probele la capăt, pentru a deschide comoara şi, implicit, pentru câştigarea premiului ediţiei. Concurenţii vor trece prin probe complicate, care le vor testa atât abilităţile şi anduranţa, dar şi forţa de caracter şi tăria emoţională.

 

Show-ul „Fort Boyard” va fi filmat integral în Franța, în strâmtoarea Pertuis d’Antioche, chiar în fortul original, care a fost finalizat în secolul al XIX-lea.

 

Emisiunea a fost lansată în 1990, iar Pro TV a difuzat ediţii ale show-ului încă de acum 20 de ani.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter