Mihaela Rădulescu se mută la casă

Publicat pe

Mihaela Rădulescu a locuit timp de 9 ani într-un apartament superb din Monte Carlo, care îi oferea o privelişte fantastică.

 

mihaela2

Vedeta a anunţat acum ca se va muta, aşa cum si-a dorit într-o casă, aflata în apropierea blocului in care a locuit până acum.  Mutarea este programata dupa finala „Romanii au talent”, dar vedeta isi va face timp si pentru a-i oferi lui Ayan vacanta binemeritata, si, bineinteles, va gasi destule ocazii sa se vada si cu iubitul ei, Felix.

 

Dupa noua ani de stat la bloc, ma mut la casa. Tot in zona, dar voi avea ceea ce mi-am dorit o viata – gradina mea, cu vedere… la mare şi la munte! Imediat dupa finala, ma apuc de tot ce inseamna mutatul intr-o casa noua. Aşadar, vara mea va fi… munca la domiciliu, alaturi de toata familia', a declarat Mihaela pentru Libertatea.

 

Ea s-a mutat aici împreuna cu fiul său, Ayan, iar cei doi s-au descurcat singuri şi s-au integrat perfect: „In afara de o femeie care ma ajuta la curatenie cateva ore pe zi, in timpul saptamanii, nu am pe nimeni permanent. Mai vin bunicile, pe rand, de 2 ori pe luna, si stau cateva zile si, desigur, vine tatal lui cat poate de des. Nu simt nevoia sa fiu ajutata mai mult de-atat, ma descurc perfect si administrez viata noastra in doi fara vreo disperare ca nu stiu sau n-apuc sa fac ceva', spunea Mihaela intr-un interviu pentru Viva!

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter