Mihaela Rădulescu și Andra, schimb de replici pe internet: „Știți voi mai bine cine este această femeie”

Publicat pe

Andra și Mihaela Rădulescu sunt prietene bune, iar asta s-a văzut și pe internet. Cele două au avut un schimb de replici frumos, care a fost pe placul fanilor amândurora. Totul a pornit de la o pălărie pe care Mihaela Rădulescu i-a făcut-o cadou lui Cătălin Măruță.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu a fost să fie pentru el, așa că soția lui, Andra, a decis să o poartă și să îi mulțumească Mihaelei Rădulescu.

„Această pălărie frumoasă a primit-o Cătălin de la Mihaela, iată că pot să o port și eu. Zic jos pălăria! Mulțumesc pentru pălărie, Mihaela. Cum se învârte, dar din dar se face Rai. Felicitări pentru Ferma, am văzut acolo ce acțiune, ce activitate… Te pup, Mihaela!', a mărturisit Andra în clipurile story publicate pe contul ei de Instagram.

Mihaela Rădulescu și Andra, schimb de replici pe internet: „Știți voi mai bine cine este această femeie'Mihaela Rădulescu și Andra, schimb de replici pe internet: „Știți voi mai bine cine este această femeie'

Citește și: Brigitte Pastramă se pregătește de divorț?După bătaia primită de la soțul ei, Florin, și-a contactat avocatul

Mesajul Mihaelei Rădulescu

După ce a văzut imaginea, prezentatoarea de la Ferma s-a grăbit să îi răspundă prietenei sale. „Sunt foarte rare persoanele publice carora le pasa de ce fac altele ca ele. Si de-aia m-a emotionat story-ul Andrei. Bine, ea nu e doar o … vedeta, stiti voi mai bine cine e aceasta femeie/artista atat de talentata si frumoasa…. Multumesc @andra !

Citește și: Primele imagini din noua casă a Adelinei Pestrițu:„Le are pe toate. Dressingul este impresionant

Exact cum ai zis, dar din dar se face Rai . Un gand bun care mi-a mers la suflet … 🙏 Si din partea mea, dar si de la toata @fermaprotv ai un mare DA, ca pe vremuri, stii tu:). ❤️❤️❤️ ( check my story) – @protv_romania its a family 💪 #thankyou #andra', se arată în mesaj.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter