Mihaela și Mircea Geonă își văd fiica de doar două ori pe ani: "E foarte fericită"

Publicat pe

Fiica Mihaelei și a lui Mircea Geoană are acum 27 de ani și viața ei departe de România. Ana și-a deschis propriul business în America și se pregătește de nuntă, însă depărtarea o ține departe de părinții ei, pe care, din păcate îi vede doar de două ori pe an.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fiica Mihaelei și a lui Mircea Geoană le dă părinților ei toate motivele de mândrie – are propriul business, iar curând se va căsători cu logodnicul ei, Garrett Cayton. Dar cum nu poți să le ai întotdeauna pe toate, din păcate, pe Ana o desparte un ocean de părinții ei, pe care îi vede extrem de rar.

Mihaela și Mircea Geonă își văd fiica de doar două ori pe ani: "E foarte fericită"Mihaela și Mircea Geonă își văd fiica de doar două ori pe ani: "E foarte fericită"

Fiica Mihalei și a lui Mircea Geoană își vede părinții foarte rar

Mihaela și Mircea Geoană au o familie frumoasă și unită, în ciuda faptului că ambii au cariere extrem de solicitante. Copiii lor, Alex și Ana Maria și-au făcut studiile în străinătate, la universități de prestigiu din America. Fostul ambasador României la Washington, actual secretar general adjunct al NATO, este foarte mândru de evoluția lor, chiar dacă distanța și dorul au fost și sunt greu de depășit.

Cei doi părinți își văd acum fiica în fiecare zi pe Facetime și, în realitate, doar de două ori pe an, atunci când merg să o viziteze în America sau petrec concedii mai lungi în Europa.

Ana Geoană are propriul business

Ana, fiica Mihaelei și a lui Mircea Geoană, a cochetat acum câțiva ani cu o carieră de fotomodel, dar până la urmă s-a decis să urmeze cursurile Facultății de Medicină din cadrul Universității Pennsylvania (Philadelphia), pe care a absolvit-o în 2018.

Citește și: Mihaela Geoană, dezvăluiri despre viața de familie, în contextul războiului: „Mircea lipsește mult de acasă”

Citește și: În plin divorț de Alexandru Ciucu, Alina Sorescu își relansează cariera muzicală: Voi avea propriul show la Sala Palatului, alături de trupa mea' / EXCLUSIV

Citește și: Răzvan Mazilu, dezvăluiri despre cariera lui, dincolo de regie și coregrafie: „Poate această dorință ascunsă, pe care o mărturisesc în premieră…’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă acum în viața amoroasă a Andreei Bălan: „Un bărbat puternic care știe ce vrea nu se lasă intimidat de statutul meu’/ EXCLUSIV

După finalizarea studiilor, fiica lui Mircea Geoană s-a mutat pe Coasta de Vest a Americii, unde s-a angajat la o agenție de impresariat, William Morris Endeavor, din Beverly Hills. Apoi a făcut parte din echipa de comunicare a unui congresman american, la Washington. Ulterior a lucrat la revista Variety, pe postul de 'business development coordinator'. Adunând atâta experiență, tânăra s-a decis în cele din urmă să aleagă o carieră independentă, așadar acum are propriul ei business. Ana deține Linea, un site de nutriție și sănătate, pe care îl promovează pe rețelele de socializare.

„Nu știu dacă ați aflat, dar fiica mea a deschis un nou business, e trainer pe viață sănătoasă și s-a apucat să ne train-uiască' și pe noi, așa ca ne menținem. Și tot timpul când vrem să alegem ceva… spunem Nu, Ana n-ar fi bucuroasă să ne vadă mâncând asta'. Și ne abținem”, a povestit Mihaela Geoană pentru FANATIK.

Mihaela Geoană despre fiica ei: „E foarte fericită”

Fiica lui Mircea Geoană a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Garrett Cayton, chiar pe 1 Martie, după mai bine de cinci ani de relație. Răspunsul ei a fost afirmativ, dovadă stând zecile de imagini cu ea în mediul online, în care poartă pe deget inelul de logodnă. Recent, Mihaela Geoană a confirmat și ea vestea, mărturisind că fiica ei este extrem de fericită.

„E foarte fericită. S-a logodit și are un diamant și ea, că tot vorbeam de diamante (râde – n.red.). Alex, băiatul, e în România. El a studiat în străinătate, dar s-a întors imediat după. E foarte încântat, are un business al lui care îi merge bine.

Alexandru locuiește aici, Ana – în Los Angeles. Cu Ana ne vedem cam de două ori pe an. Vara vine ea în Europa, mai mergem noi în America, o dată pe an. Aproape o lună de fiecare dată ne vedem. Și zilnic ne vedem pe Facetime„, a povestit Mihaela Geoană pentru sursa citată.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter