Mihai Găinușă revine la TV, după o pauză de 7 ani. Ce emisiune va prezenta: "Vizăm și fauna din televiziuni"

Publicat pe

Mihai Găinușă revine în televiziune după o pauză de 7 ani. Fostul prezentator de la Cronica Cârcotașilor a semnat contractul cu un post de televiziune și va prezenta o emisiune de satiră, alături de Oana Paraschiv. Găinușă va putea fi urmărit la Canal 33.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După o absență de șapte ani de pe micul ecran, Mihai Găinulă revine în televiziune. Fostul cârcotaș de la Prima TV se pregătește pentru un nou proiect tv. Găinușă a anunțat că va reveni pe micile ecrane și va prezenta o emisiune de satiră pe Canal 33.

Mihai Găinușă revine la TV, după o pauză de 7 ani. Ce emisiune va prezenta: "Vizăm și fauna din televiziuni"Mihai Găinușă revine la TV, după o pauză de 7 ani. Ce emisiune va prezenta: "Vizăm și fauna din televiziuni"

Mihai Găinușă a oferit mai multe detalii despre noua sa emisiune. Acesta va fi coleg cu Oana Paraschiv, iar împreună vor prezenta o emisiune de satiră. Fanii îl vor revedea de vineri, de la ora 20.00, pe Canal 33. Găinușă va comenta toate momentele haioase din televiziune, dar și din mediul online.

Citește și:Mihai Găinușă a scos la vânzare pensiunea de la Cheia:”Nu mai aveam nici cum să plătesc utilitățile”

Citește și: Șerban Huidu a vrut să se împace cu Mihai Găinușă:”L-am sunat de cel puțin zece ori, dar…”

Citește și:Dima Trofim și fiica lui de 1 an, la un pas să fie călcați cu mașina, intenționat, pe trotuar:„A încercat să dea peste mine, voi depune o plângere'

Citeste si:Robert Mihăilescu este primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite:”Dumitrescu și-a luat o mare țeapă”

Mihai Găinușă revine la TV, după o pauză de 7 ani

După șapte ani de absență, Mihai Găinușă revine la TV. Fostul cârcotaș va prezenta o emisiunea de satiră, la Canal 33. Anunțul a fost făcut chiar de fostul coleg al lui Șerban Huidu. Noua emisiunea a lui Găinusă se numește  „Râsu-Plânsu' și va avea premiera peste câteva zile. Acesta va prezenta emisiunea cu Oana Paraschiv, și vor comenta toate „perlele' din televiziune, dar și din mediul online.

O să fie o emisiune de satiră, în care comentăm, eu și colega Oana Paraschiv, de la matinal, câteva știri ale săptămânii. De la noi și de la alții. Majoritatea sunt din online. Dar mai vizăm și fauna din televiziuni, aberațiile din site-urile de știri și ciudățeniile de pe TikTok', a explicat Mihai Găinușă, pentru Ego.ro.

Mihai Găinușă: „Mi se pare o televiziune cu potențial’

Fostul prezentator de la Prima TV a acceptat propunerea celor de la Canal 33. Mihai Găinușă a declarat că la noua televiziunea i se va permite să se poate desfășura în voie, alături de echipa de filmare și de colega lui.

„Am acceptat oferta celor de la Canal 33 deoarece mi se pare o televiziune cu potențial și, deși e încă micuță, am găsit aici oameni cu potențial, paroliști, ambițioși și profesioniști. Și emisiuni curate, nemanelizate.Emisiunea se numește Râsu-Plânsu. Și o să fie difuzată începând de vinerea aceasta, de la ora 20.00' a mai spus Găinușă.

Mihai Găinușă a plecat de la Cronica Cârcotașilor

După 14 ani de colaborare, Mihai Găinușă a plecat de la Cronica Cârcotașilor, difuzată pe Prima tv. Acesta a prezentat ani de zile emisiunea alături de Șerban Huidu. Vedeta tv a declarat în trecut că nu mai păstrează legătura cu fostul lui coleg de platou.

„Dragi prieteni, părăsesc Cronica Cârcotașilor după aproape 14 ani de realizare și prezentare neîntreruptă. Practic cea mai mare parte a vieții mele din televiziune am dedicat-o acestei emisiuni.Le mulțumesc tuturor telespectatorilor care s-au uitat, miercuri de miercuri, la această importantă producție TV. Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și m-au chemat să fac performanță aici. Mulțumesc echipei minunate, o adevărată familie, care a pus umărul la realizarea acestei emisiuni de divertisment.', spunea Găinușă în 2014.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter