Mihai Morar a fost înlocuit în emisiune. Cine prezintă acum ”Răi da` buni”

Publicat pe

Mihai Morar, prezentatorul emisiunii 'Răi da` buni' de la Antena Stars, a lipsit aseară din platoul emisiunii. Telespectatorii s-au întrebat ce s-a întâmplat cu moderatorul emisiunii.

Timp de două zile, Mihai Morar nu va mai fi pe micul ecran. Prezentatorul TV nu se află în țară, pentru că a plecat la o conferință în Elveția.

Cât timp prezentatorul TV nu se află în România, cea care prezintă emisiunea de la Antena Stars în locul lui este chiar Paula Chirilă.

Sunt undeva unde este foarte foarte scump, dar nu pentru că mi-am dorit eu să vin aici. În fiecare an, noi oamenii din radio, din toată lumea, avem o conferinţă în care ne adunăm, ne întâlnim, mai schimbăm idei. Care ce a mai făcut… Studiem tendinţele, vedem ce ne paşte. Şi anul ăsta, întâmplător, se ţine în Lausanne, Elveţia', a spus Mihai Morar.

Paula Chirilă va prezenta emisiunea de la Antena Stars și în această seară. „Nu e păcăleală de 1 aprilie! Mihai Morar nu prezintă „Răi da buni' în această seară. Şi nici mâine seară n-o să fie păcăleală de 2 aprilie, pentru că nici mâine seară nu va fi prezent. Nu ştiu cum i-a venit ideea să-mi dea pe mână frumuseţe de emisiune. Nu ştiu de ce. Sincer, mă simt mai bine în postura de invitat pe canapeaua aceea a lui Morar, nu în postura de moderator. Dar, dacă m-a rugat frumos, cum să refuzi aşa mândreţe de băiat', a declarat Paula Chirilă.

Citește și: Mihai Morar va deveni tată pentru a treia oară. Primele declarații ale prezentatorului

Citește și: Cum a slăbit Mihai Morar 15 kilograme: Mă simt din ce în ce mai „eu' / Transformare spectaculoasă

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter