Alina Pușcaș a dezvăluit sexul bebelușului. Vedeta va fi mămică pentru a treia oară

Publicat pe

Alina Pușcaș va deveni mamă pentru a treia oară în doar câteva luni. Vedeta se bucură din plin de această sarcină, pentru va fi ultima așa cum a mărturisit ea. Alina Pușcaș a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil.

Este bucurie mare în familia Alinei Pușcaș. Actrița mai are o fetiță și un băiețel, iar acum va avea din nou o fetiță. Alina Pușcaș a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil.

Viitoarea mămică va naște în vară, iar timpul va trece foarte repede. Alina Pușcaș a mărturisit că nu s-a gândit încă la numele celei de-a doua fetițe.

La început, sarcina Alinei Pușcaș nu a fost deloc ușoară. În primele două luni vedeta nu s-a simțit prea bine, însă acum nu mai are nicio stare de rău.

„Sunt însărcinată a treia oară, va fi și ultima. Nu mai am voie, pentru că am făcut Cezariană de la prima, deci, este ultima șansă. Mihai ar fi vrut să avem gemeni, dar nu ne-a ieșit (…) Este fetiță! E distrus Mihai! Glumesc, e distrus la modul că el visa să facă o ceată de băieți, nu să fie dominat de fete, acolo, în casă. Și-acum vom fi eu – Scorpion, Melisa – Scorpion, fata asta – Leoaică. Nu știm ce nume are, de-asta i-am zis doar 'fata'.  Nu am nume, aștept propuneri (…) A fost o sarcină dificilă de la început. De fapt, primele două luni, decembrie și ianuarie, în care m-am simțit foarte rău, tot ce nu am simțit la celelalte două sarcini am avut acum! Din februarie însă, mi-a trecut ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic', a povestit Alina Puşcaș.

Citește și: Alina Pușcaș, mândră de burtica de gravidă. Naște în vară al treilea copil

Citește și: Alina Pușcaș este însărcinată. Vedeta va fi mamă pentru a treia oară

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter