Alina Pușcaș este însărcinată. Vedeta va fi mamă pentru a treia oară

Publicat pe

Încă o graviduță în showbiz-ul românesc. Alina Pușcaș este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Vedeta va fi mamă pentru a treia oară, iar vestea a luat pe toată lumea prin surprindere.

Anul 2019 va fi unul cu multe motive de bucurie pentru prezentatoarea TV. Alina Pușcaș ar fi însărcinată cu cel de-al treilea copil, potrivit informațiilor apărute în presă. Se pare că vedeta se pregătește să devină mamă, iar până acum a ținut ascuns acest lucru, potrivit spynews.ro.

Prezentatoarea de la 'Te cunosc de undeva' mai are doi copii, o fetiță și un băiat. În urmă cu doi ani, Melissa venea pe lume, iar în urmă cu patru ani venea pe lume micuțul Alexandru. „O să concepem şi un al treilea copil la un moment dat. Medicul mi-a zis să fac neapărat pauză de doi ani. Primele două sarcini au fost foarte apropiate”, spunea Alina Puşcaş în urmă cu aproape doi ani, după botezul fiicei.

Alina Pușcaș este o mamă responsabilă

'Viața de mămică este solicitantă. Pare că pot să fac față. Mă descurc. E obositor, solicitant, dar e foarte frumos. Sunt eu, este Mihai, avem o bonă și bunica din când în când, pentru că are o vârstă și nu pot să o solicit foarte mult. Sunt genul de mamă care le spune nu destul de des. Nu sunt o mamă care crede că tot ce cere copilul este bine și nici genul de mamă care își cocoloșește copiii. Trebuie să ia cumva viața în piept, nu pot să-i țin tot timpul sub aripa mea.', a declarat Alina Pușcaș, pentru VIVA!

Citește și: Alina Pușcaș a avut mari probleme cu bonele copiilor ei. Cum a rezolvat vedeta situaţia

Citește și: Alina Pușcaș, despre viața și responsabilitățile de părinte: 'Sunt genul de mamă care le spune nu destul de des'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter