Mihai Onilă a ținut post negru 13 zile. Ce s-a întâmplat după două săptămâni fără mâncare

Publicat pe

Mihai Onilă, de la trupa Axxa, locuiește de șase ani în Belgia. El este maestru Reiki terapeut-vindecător și practică terapie cu „îngeri'. Solistul îndrăgitei trupe a declarat că la un moment dat a ținut post negru timp de 13 zile. El a consumat doar apă și ocazional cafea, însă timp de aproape două săptămâni nu s-a atins de alimente.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

A slăbit în jur de 6-8 kilograme, a spus el, menționând că atunci când ții post, ai mai multe energie și corpul are nevoie de mai puțin somn. De altfel, el a mai precizat că nu a băut decât apă și cafea, abia în a 14-a zi revenind la programul de mese obișnuit.

'Cel mai mult am ținut post 13 zile, am mâncat doar în a 14-a zi, în acest răstimp am băut apă și, uneori, cafea, dimineața. Nu am slăbit foarte multe kilograme, doar vreo 6-8 kg. Când ții post, ai mai multă energie, nu trebuie să dormi mult, 8 ore, ca de obicei', a spus Mihai Onilă pentru impact.ro.

Mihai Onilă este inginer de sunet, dar și-a descoperit și vocaţia de terapeut-vindecător , inclusiv prin 'Terapia cu arhangheli':

'Lucrez cu patru dintre cei 7 Arhangheli, cu Gabriel, Mihai, Rafael şi Uriel. Unul face protecţie, unul vindecă aspecte, unul îţi aduce veşti, iar ultimul îţi deschide drumurile. Ei te vor veghea să îţi meargă bine', a spus Mihai.

Mihai Onilă a ținut post negru 13 zile. Ce s-a întâmplat după două săptămâni fără mâncareMihai Onilă a ținut post negru 13 zile. Ce s-a întâmplat după două săptămâni fără mâncare

Mihai Onilă a spus ce beneficii a văzut după postul negru de 13 zile:

'Nu am slăbit foarte mult, doar vreo 6-8 kg, în trup se întâmplă multe schimbări benefice, se arde grăsimea pe care o ai în plus, în special cea de pe burtă, dar cel mai pregnant se văd schimbări în Conștiința ta'. Iar adesea țin post negru cam două zile: 'De-abia acum am mâncat după atâtea ore, conopidă și ceva fructe de pădure ! Asta este o provocare pentru cei care vor să se depășească pe sine ! Precizez că mă simt foarte bine', a mai adăugat Mihai Onilă.

Mihai Onilă: „Postul pentru mine e un proces spiritual'

El a mai menționat că acest post poate fi și o dietă de slăbit. 'Da, poți și să slăbești, clar, dar pentru mine este un proces spiritual. Postul pe care îl țin eu acum este așa: 3 zile cu 2 ouă fierte dimineață și doar o masă pe zi iar a 4 zi fără mâncare și băutură, timp de 100 de zile'.

Mihai Onilă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui. El și-a găsit liniștea alături de Laura, după divorțul dureros prin care a recut.

'Pe Laura o cunosc de puțin timp, ne este bine împreună. Locuim amândoi în Belgia, și ea este aici, ne vom muta împreună după ce fiecare își finalizează divorțul, căci ambii figurăm acum căsătoriți, în acte. În Belgia procesele merg greu, la vreme de pandemie.

Citește și:

Pepe și Raluca, război total pe avere! De ce au ajuns din nou la Tribunal

Augustin Viziru s-a schimbat radical când tatăl lui a murit: „Când am aflat de boala lui a avut loc trezirea mea'

Alex Bodi, dezamăgit de condițiile din arest! „Stă cu 3 deținuți în celulă, nu are televizor sau frigider'

Cu fosta soție am rămas în relații bune. Nu mai există împăcare, fiecare a dorit să meargă mai departe, pe drumul lui. Laura este în zodiac Scorpion, iar eu, în Vărsător. Și fosta soție este Scorpion, ne-a povestit el, într-un alt interviu pentru impact.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter