Mihai Onilă, solistul căruia i-a decedat copilul, are o nouă iubită, la 6 luni de la divorț: "Ne-am cunoscut pe internet!"

Publicat pe

Mihai Onilă, fost solist în trupa AXXA, are o nouă iubită, la 6 luni de la divorț. Cântărețul este din nou fericit alături de o tânără cunoscută pe internet, după ce în ultimii ani a avut parte de clipe foarte grele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu patru ani, Mihai Onilă și-a pierdut fetița, iar în iunie 2020 anunța despărțirea de soție. A pus și muzica pe locul doi și acum este terapeut, iar rețelele de socizalizare prin intermediul cărora ține legătura cu pacienții lui i-au adus aproape și femeia pe care o iubește acum.

Mihai Onilă, solistul căruia i-a decedat copilul, are o nouă iubită, la 6 luni de la divorț: "Ne-am cunoscut pe internet!"Mihai Onilă, solistul căruia i-a decedat copilul, are o nouă iubită, la 6 luni de la divorț: "Ne-am cunoscut pe internet!"

Invitați prin Skype în platoul emisiunii 'Showbiz Report', de la Antena Stars, fostul solist al trupei AXXA e prezentat-o tuturor pe Laura, noua lui iubită. În plus, Mihai a povestit chiar și momentul în care s-au cunoscut și cum a început povestea lor de iubire.

Totul a început pe rețelele de socializare! De la un simplu curs, chimia dintre cei doi s-a intensificat și mai tare și, în cele din urmă și-au dat seama că sunt suflete pereche.

'Chiar și tatăl meu a observat că semănăm, că avem trăsături comune. Ne-am cunoscut prin intermediul internetului. Eu predau cursuri de vindecare și ea a cerut un curs pe Facebook. Am zis că da și am făcut două cursuri împreună, după care, într-o zi, s-a hotărât să ceară ceva de la mine, ceva special și în momentul acela eu am început să o văd cu alți ochi și ea la fel pe mine.', a declarat Mihai Onilă potrivit spynews.ro.

Mihai Onilă: 'Totul a fost extrem de natural'

Mihai Onilă spune că nu a făcut nici un efort pentru a începe o relație cu Laura și totul a venit de la sine, iar iubirea care îi leagă acum este dovada vie a faptului că dragostea vine atunci când te aștepți mai puțin.

'Totul a venit natural. A fost ceva așa, ca și cum trebuia să se întâmple. Nu am făcut eforturi de a începe o relație. Totul a fost extrem de natural, din discuții extrem de normal și am ajuns să ne spunem ce simțim unul pentru celălalt', a adăugat artistul.

Citește și:

Cum arată și cu ce se ocupă Andreea Liptak, la 8 ani după ce a plecat de la PRO TV: „Nu sunt nostalgică”

Divorț cu scandal între Megan Fox și Brian Austin Green! Actorul a cerut custodia celor trei copii: „E foarte greu”

Cum arată Ray Krebbs din Dallas, la 74 de ani. Steve Kanaly este milionar, după ce în tinerețe a fost sărac lipit pământului

Cu ce se ocupă acum Mihai Onilă, fost solist în trupa AXXA

Mihai Onilă este terapeut și a vindecat numeroase persoane care s-au confruntat cu probleme grave de sănătate. Din nefericire, cu toate că a făcut tot posibilul ca să-și salveze fiica, viața a ales alt destin pentru Ioana.

Totodată, pierderea micuței a fost și motivul care a dus la separarea de soția sa. Mihai Onilă a ținut să precizeze imediat după ce s-a pronunțat divorțul de soție că sentimentele dintre ei s-au răcit și, cu toate că au crezut că această pierdere îi va apropia, existența resentimentelor i-a făcut, în timp, să se îndepărteze.

Atât a fost misiunea ei pe pământ', a spus Mihai Onilă atunci.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter