Mihai Petre e un tată model. De când s-a născut a doua fetiţă, viaţa coregrafului s-a schimbat

Publicat pe

Mihai Petre (38 de ani) şi soţia sa, Elwira (36 de ani), au devenit părinţii celei de-a doua fetiţe acum jumătate de ani. Cei doi, care sunt căsătoriţi din 2008, mai au împreună o fetiţă, Catinca, în vârstă de 6 ani. Iată cum e viaţa lor de familie. 

Acum câteva luni, ai devenit tată de fată pentru a doua oară. Cum a fost prima jumătate de an cu Ariana Ilinca?

A fost superbă!De când s-a născut, am simțit că lucrurile s-au echilibrat, că familia e întreagă și că totul arată mult mai bine în patru. Am descoperit lucruri noi atât la mine, cât și la Catinca și la Elwira. Lucrurile s-au așezat mai bine de când a apărut Ariana și e minunat să văd interacțiunea dintre ea și sora ei. Catinca e foarte drăguță cu ea și e plăcut să observ asta.

Deci fără gelozii? Cum și-a primit Catinca sora mai mică?

Foarte bine, e tare grijulie și o iubește mult pe Ariana. Cât de în urmă ați rămas cu somnul în această jumătate de an tu și Elwira? Eu am reușit să am un somn decent, Elwira mai puțin, ea se ocupă de cea mică. N-am avut mari probleme cu somnul în această perioadă. De altfel, Ariana nu e atât de gălăgioasă. Elwira se trezea de câteva ori pe noapte, dar doar pentru a o alăpta. Nu a fost ceva care să ne marcheze profund sau negativ, nu a fost așa cum aud în alte povești spuse de colegi aflați în aceeași situație.

Având în vedere că Elwira e poloneză, ce limbi vorbiți în casă de față cu fetițele?

Elwira vorbește în polonă, eu în română. Așa că, sunt convins că nici Ariana nu va avea probleme în a vorbi fluent ambele limbi.

Nu toată lumea știe, dar primul vostru copil, Catinca, s-a născut pe 12.12.2012. Crezi în numerologie, în zodiac, în ezoteric? În predestinare?

Cred că sunt teorii interesante, însă, ca să spui că reușești să crezi într-o anumită teorie, trebuie să te convingă, și cred că știu prea puține lucruri încât să cred în ele 100%. În ceea ce privește ezoterizmul, nu sunt inițiat în genul ăsta de teorie și, normal, nu pot să am pretenția că mă pricep. Bineînțeles, 12.12.2012 e o dată specială. Pentru mine și pentru familia mea cu siguranță este. Și asta cred că e de ajuns.

Mai râde Catinca de tine spunându-ți cuvinte pe care nu le cunoști în poloneză?

Da, mai ales când le pronunț eu.

Întregul interviu îl puteţi citi în numărul de februarie al revistei VIVA!.

Coperta VIVA! februarie

Coperta VIVA! februarie

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter