Actorul Mihai Rait din Las Fierbinți a fost somnambul, în copilărie: "Am luat cuţitul şi..."

Publicat pe

Actorul Mihai Rait, cunoscut drept Dorel din Las Fierbinți, s-a confruntat cu o problemă serioasă în copilărie. Mai exact, a fost somnambul timp de 7 ani, perioadă în care i-a speriat foarte tare pe cei apropiați. Iată ce a făcut actorul într-o seară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Rait este unul dintre cei mai apreciați actori din țara noastră. În serialul Las Fierbinți, îi dă viața personajului Dorel. În viața reală, este un soț și un tată desăvârșit.

Actorul Mihai Rait din Las Fierbinți a fost somnambul, în copilărie: "Am luat cuţitul şi..."Actorul Mihai Rait din Las Fierbinți a fost somnambul, în copilărie: "Am luat cuţitul şi..."

În cadrul unui interviu, actorul a vorbit despre copilăria sa, dar și despre afecțiunea cu care s-a confruntat ani la rând. Iată cum a descoperit că este somnambul.

Citește și: Mihai Rait Dragomir, interpretul lui Dorel din „Las Fierbinţi', s-a căsătorit.Cum arată aleasa lui în rochie de mireasă

Citește și: Cum arată soția lui Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți.E cu 14 ani mai tânără

Citește și: Vica Blochina vinde apartamentul primit de la Victor Pițurcă:„Mă mut din România!’

Citește și: Anca Serea se simte rău, deși analizele îi ies bine:„Sunt foarte epuizată și obosită’

Actorul Mihai Rait a fost somnambul în copilărie

Născut în slobozia, crescut în Constanța, Hârșova si apoi Giurgeni, Mihai Rait a avut o copilărie plină de momente frumoase. Despre momentele respective își aduce aminte cu drag, mai ales când se gândește la verile petrecute pe malul Dunării, alături de cei 14 veri ai săi.

Cu toate acestea, au existat și clipe mai puțin plăcute. În timp ce se juca cu fratele său, a căzut și s-a lovit cu capul de marginea patului. După acest incident, a avut dereglări serioase ale somnului. Mai exact, pentru o perioadă de aproape șapte ani a fost somnambul.

Se trezea noaptea și umbla prin casă sau chiar și prin grădină, neștiind că face acest lucru. Într-o seară, chiar s-a trezit, s-a dus la bucătărie și a luat un cuțit. Era hotărât să meargă să taie o găină, moment în care a fost trezit de familie.

„Am fost somnambul vreo şapte ani. Mă jucam cu frate miu şi am căzut, am dat cu capul de marginea patului. Am avut dereglări ale somnului serioase. Alergam prin casă şi prin curte noaptea. În clasa a IV-a m-au găsit cu un cuţit în mână, învăţasem să tai găini, mă punea bunică miu, şi într-o noapte m-am trezit, m-am dus la bucătărie şi am luat cuţitul cu mâner verde şi mă plimbam prin curte: ‘Mamaie, adu, bre găina să o tai. Îţi dai seama cum a fost', a povestit actorul, pentru Adevărul.

Despre proiectul Las Fierbinți

Mihai Rait recunoaște că proiectul Las Fierbinți l-a schimbat în bine. Profesional, l-a învățat să fie un actor mult mai bune și să privească lucrurile și din altă perspectivă.

Personal, e sentimentul plăcut că te recunoaşte lumea pe stradă, e foarte frumos că oamenii se bucură când te văd, ceea ce înseamnă că le oferi ceva foarte bun, că ceea ce faci tu are valoare, atinge şi ajunge acolo unde trebuie. Pentru mine chestia asta e măgulitoare, să vezi atâţia oameni care îţi spun: „Foarte tare! Ţineţi-o tot aşa! Profesional, m-a învăţat să fiu actor, să ştiu să iau lucrurile şi altfel. Cred că nu m-am blocat în Dorel, pentru că fac şi altceva pe lângă „Las Fierbinţi. Mă ajută să am experienţă ca actor, eu nu-mi văd doar de personajul meu, noi în pauzele dintre secvenţe, când repetăm, fiecare vine cu câte o propunere şi am văzut că stând în fenomenul ăsta zi de zi îţi mai vin şi alte idei pentru celelalte personaje, o grimasă la Giani, o reacţie la Bobiţă, toţi suntem aşa: „Bă, nu ar fi mişto să faci chestia asta? Şi asta mă scoate puţin din confortul personajului, nu-mi văd doar de Dorel al meu şi atât. La repetiţii e o treabă colectivă„, mai spune pentru sursa citata anterior.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter