Mihai Trăistariu își distruge sănătatea din cauza concertelor: „Mi-e rău și-mi vine să vomit”. Ce a pățit artistul

Publicat pe

Mihai Trăistariu trece prin clipe grele. Nu este prima oară în cariera lui când este nevoit să facă drumuri între concerte, însă acum artistul s-a declarat epuizat. Se știe faptul că artiștii stau mai mult pe drumuri decât acasă , însă puțini sunt cei care știu prin ce greutăți trec vedetele. De data aceasta, Mihai Trăistariu le-a mărturisit fanilor că este epuizat și că se simte rău.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cântărețul a susținut un concert la Venus, el ajungând pe litoral după ce a fost la Lacul Roșu, iar oboseala și-a spus cuvântul. Între cele două locuri este o distanță de peste 600 de kilometri, adică în jur de 7 ore și jumătate de condus, dacă traficul este în normal.

Pe pagina lui de Instagram, artistul a dezvăluit că nu se simte foarte bine, dar că va urca totuși pe scenă.

„Am ajuns la Venus. După un drum de la Lacul Roșu. Oboseala îmi curge prin vene. Și totuși… goana asta stupidă după bani și teama că ne lasă ăștia fără concerte la toamnă… mă fac să cânt la 20.30 un program de o oră, la un resort din stațiune. Mi-e rău, mi-e somn și-mi vine să vomit de la atâta drum cu mașina… Concluzie: am nevoie de liniște, de cineva care să mă iubească mult și de 2-3 business-uri care să producă bani fără bătaie de cap. Pup. #mergeminainte', a scris Mihai Trăistariu pe Instagram.

Continuă să cânte, deși are un venit stabil din alte surse

Artistul a investit în câteva garsoniere, a făcut un împrumut la bancă și a reușit să trăiască cel puțin decent în urma profitului câștigat. 

Mihai Trăistariu a găsit soluția de supraviețuire, în timp de pandemie. Are 7 apartamente pe care le închiriază, la mare

Mihai Trăistariu își distruge sănătatea din cauza concertelor: „Mi-e rău și-mi vine să vomit'. Ce a pățit artistulMihai Trăistariu își distruge sănătatea din cauza concertelor: „Mi-e rău și-mi vine să vomit'. Ce a pățit artistul

„Anul trecut am făcut schimb cu un teren, aveam unul la malul mării şi am schimbat acest teren după ce m-a sunat un dezvoltator de blocuri şi mi-a zis: Nu vrei să-mi dai mie terenul şi să-ţi dau şapte apartamente? Şi uite aşa m-am procopsit cu un apartament cu două camere şi şase garsoniere. Toate-s la malul mării în Mamaia Nord, şi vara asta e primul an când le-am dat spre închiriere. Preţurile au variat între 200 şi 350 de lei pe noapte. Sunt foarte încântat, mai ales că m-a salvat în perioada asta de pandemie când concertele au fost reduse’, a spus Trăistariu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter