Mihai Trăistariu, lăsat fără bani de femeile pe care le-a iubit: „Ratele le-am plătit tot eu”

Publicat pe

Mihai Trăistariu a povestit cum a fost lăsat fără bani de femeile pe care le-a iubit. Este unul dintre cei mai cunoscuți artiști și antreprenori de la noi și, la vârsta de 42 de ani, încă este burlac. Vedeta a avut parte și de dezamăgiri în viața sa amoroasă, după ce și-a luat două țepe financiare chiar din relațiile lui trecute.  

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mihai Trăistariu a făcut furori, acum mulți ani, cu trupa Valahia, alături de Dorin Topală și Costi Ioniță. El a cunoscut faima atât în muzică, cât și în antreprenoriat, unde se ocupă și de afaceri imobiliare. Din nefericire pentru artist, nu și-a găsit încă marea dragoste lângă care să se așeze la casa lui. Mai mult, a fost păcălit de mai multe ori de cele pe care le-a iubit. 

Mihai Trăistariu, lăsat fără bani de femeile pe care le-a iubit: „Ratele le-am plătit tot eu'Mihai Trăistariu, lăsat fără bani de femeile pe care le-a iubit: „Ratele le-am plătit tot eu'

Mihai Trăistariu a scris, pe pagina sa de Facebook, despre experiențele sale neplăcute, vrând să tragă un semnal de alarmă. În prezent, artistul în vârstă de 42 de ani este burlac, deși încă mai speră că va găsi fata visurilor sale. 

Citește și: Nepoata lui Mihai Trăistariu a dispărut de doi ani:”Probabil dintr-o depresie sau s-a întâmplat ceva…”

Citește și: Mai ții minte trupa Valahia? S-a aflat motivul pentru care s-au despărțit.Mihai Trăistariu îl acuză pe Costi Ioniță: „A fost o ceartă'

Citește și: Anamaria Prodan, picanterii din viața intimă:„Doar sex în grup n-am făcut, în rest, am făcut de toate'. Ce mesaj are pentru Reghe

Citește și: Program Insula Iubirii, sezonul 6.În ce zile și la ce ore va fi difuzat show-ul pe Antena 1

Mihai Trăistariu, lăsat fără bani de femeile pe care le-a iubit

Artistul a vrut să facă publice câteva dintre experiențele amoroase care l-au marcat. Vedeta le-a scris fanilor despre două relații în care, spune el, și-a luat țeapă chiar de la partenerele lui de cuplu. Practic, antreprenorul a fost lăsat fără câteva mii de euro în buzunare. 

„Două țepe financiare am luat chiar din relațiile mele trecute. Prima… în 2009. Ea era megafan Vama Veche (trupa, n. red.). Așa că m-a rugat s-o împrumut cu 1.000 de euro ca să-i cheme pe cântăcioși să cânte la ziua nepoatei ei.

2000 de euro cereau atunci cei de la Vama. Așa că a mai făcut rost de la sorsa de încă 1.000. La câteva luni, ne-am separat drumurile… iar cei 1.000 de euro nu i-am mai văzut niciodată', a scris Mihai Trăistariu în social media.

Artistul nu s-a învățat minte și a trecut, a doua oară, prin același eveniment. A doua întâmplare nefericită s-a întâmplat acum trei ani. 

„Eram cu altcineva. Voia musai nu știu ce telefon, tot de vreo 1.000 de euro. Dar nu lucra nicăieri și, deci, n-avea carte de muncă. I-am zis că nu vreau să mă simt folosit, că nu sunt genul de om care-și cumpără iubirea în felul ăsta.

Că tot ce pot să fac este să-i iau telefonul pe numele meu, iar ea să plătească ratele. Nici cu ea nu mă mai cunosc. Ne-am despărțit după 2 ani de relație. Dar ratele le-am plătit tot eu', a mai continuat artistul. 

Mihai Trăistariu a avut o iubită mai tânără decât el 

Artistul și ultima sa iubită, în vârstă de 20 de ani, au fost împreună doar doi ani. El și-a dat atunci seama că nu mai poate continua așa. Povestea lor de dragoste, încheiată recent, a început printr-un mesaj în mediul online și s-a terminat printr-o discuție amănunțită despre viitorul ei. Ea voia să plece din țară, lucru care nu l-a încântat prea mult pe Mihai Trăistariu.

„Am realizat că nu e chimie. Vreau să spun că eu aveam 40 de ani, iar tatăl ei 39. Nu era ok. Părinții ei erau plecați din țară. (…) Începutul relației a fost ok, dar ea visa să plece în Statele Unite ale Americii', a povestit el, potrivit Libertateapentrufemei.ro.

Artistul a dezvăluit că tânăra era atrasă de canalul de YouTube al lui Dorian Popa și se uita des la clipurile lui: „Stătea mult pe vlog-urile lui Dorian Popa, că am dat o declarație în ziare despre asta. Îi plăcea ce vorbește el acolo. Se uita la emisiuni vechi de 4-5 ani'.

Vedeta a mai discutat și despre femeia care l-a cucerit în urmă cu câțiva ani și care l-a convins să se logodească: „În 2009 m-am logodit. A fost cea mai pură relație. Am fost cu ea la câteva emisiunii. A durat vreo 3 ani relația și am crezut că mi-am găsit sufletul pereche, însă nu a fost să fie. Era ardeleancă, foarte calmă și liniștiă, exact opusul meu. (…)

De vreo trei ori am avut senzația că mi-am găsit persoana potrivită. (…) Eu nu aleg, mă las ales. De un an sunt singur, dar simt nevoia să am pe cineva aproape', a mai continuat el.

Sursă foto: arhivă, Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă