Mila Kunis şi Ashton Kutcher au devenit părinţi pentru a 2-a oară

Publicat pe

Mila Kunis (30 de ani) şi Ashton Kutcher (38 de ani) şi-au mărit de curând familia, actriţa aducând pe lume un băieţel al cărui nume a fost anunţat de Ashton.

 

Extrem de fericit să vă anunţ că Dimi­tri Port­wood Kutcher s-a născut pe 30 noiembrie', a scris  actorul pe site-ul lui.

 

Acesta se poate declara acum un tătic împlinit, el mai având împreună cu Mila o fetiţă pe nume Wyatt Isabell, în vârstă de 2 ani.

 

Mila şi Ashton s-au logodit în februarie 2014, după o relaţie de 2 ani şi s-au căsătorit în iulie 2015. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „That ’70s show' difuzat în America între 1998 şi 2006 şi în care au jucat rolurile a doi îndrăgostiţi.

 

Au început să formeze un cuplu şi în viaţa reală după ce fiecare a pus punct relatiilor pe care le aveau de câţiva ani. Ashton Kutcher a fost casătorit cu Demi Moore, iar Mila Kunis a avut o relaţie cu Macaulay Culkin.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter