Smiley, Lidia Buble și Alina Eremia la parada șlagărelor

Publicat pe

De 1 Decembrie, Buzdugan și Morar au organizat, pentru al șaselea an consecutiv, parada hiturilor și a slagărelor, în cadrul căreia artiștii pe val precum Smiley sau Lidia Buble au cântat în stil propriu cele mai cunoscute cântece din istoria românilor.

 

Buzdugan și Morar au continuat de 1 Decembrie tradiția începută în 2010, transformând la Radio ZU Sărbătoarea Unirii în marea parada a șlagărelor.

 

Refrene de la Maria Tanase, Phoenix,  Angela Similea, Laura Stoica și mulți alți artiști de referință în muzica românească s-au auzit pe frecvențele postului de radio, toate fiind interpretate în variante noi, adaptate la stilul fiecărei voci, de către artiștii pe val.

 

Smiley a reinterpretat piesa 'În stație la Lizeanu'. Lidia Buble a cântat în maniera personală cântecul popular ' Viața trecătoare', Lora i-a adus un tribut emoționant celebrei Maria Tănase, Oana Sârbu și Nicole Cherry au cântat ' Ani de liceu', în vreme ce Alina Eremia și-a folosit vocea pentru melodii precum 'Fericirea are chipul tău'(Mihaela Runceanu) sau „Să cântăm, chitara mea' (Dan Spătaru). Acestea au fost doar o parte din surprizele pregătite de Buzdugan și Morar de Ziua României.

 

Smiley, Lidia Buble și Alina Eremia la parada șlagărelorSmiley, Lidia Buble și Alina Eremia la parada șlagărelor

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter