Mircea Badea a dezvăluit ce note a luat la BAC: "Era cât pe ce să-l iau cu mult, doar că l-am luat cu puțin"

Publicat pe

Având în vedere că examenul de bacalaureat este în plină desfășurare săptămâna aceasta, Mircea Badea și-a reamintit de perioada în care și el a dat examenul maturității. Astfel, jurnalistul a dezvăluit în direct, în cadrul emisiunii „În gura presei”, ce note a luat la BAC.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mircea Badea a fost un elev conștiincios, care a învățat și a țintit mereu către note maxime. Bineînțeles, vedeta de la Antena 3 s-a străduit să obțină note maxime și la un examen atât de important precum bacalaureatul.

Astfel, el a ținut să precizeze în cadrul emisiunii 'În gura presei' că a luat note maxime la trei dintre cele cinci materii pe care le-a susținut la Bacalaureat.

Citește și: Fostul iubit al lui Liz Hurley, sinucidere dramatică!Producătorul Steve Bing s-a aruncat de la etajul 27 al unei clădiri din cauza depresiei, accentuată de pandemie!

Mircea Badea: „Bine că l-am luat”

Mircea Badea a luat 10 curat la materii precum Limba și literatura română, Matematică, dar și la Sport. Totuși, a întâmpinat dificultăți la folosofie, unde a luat nota 7 și i s-a mai scăzut un punct după contestație, luând 6. Media totală ar fi fost de 8.99.

Citește și: Selly, apariție de senzație la BAC. Cum s-a prezentat vloggerul la examen:„Cam prea simplu. Încă două probe și începe vara'

„Prietene, bine că l-am dat, bine că l-am luat. Era cât pe ce să-l iau cu mult, doar că l-am luat cu puțin. Pe vremea mea erau cinci probe. Am luat 10 la sport, matematică, română. Și am dat la filosofie și mi-a picat Heraclit. Și am luat 7. Și am făcut contestație, mi s-a admis și am luat 6. Am avut nota totală 8.99', a declarat Mircea Badea.

Mircea Badea a absolvit Liceul de Informatică și a terminat Facultatea de Cibernetică și Academia de Studii Economice.

Sursa foto: Captura YouTube

Citește și: Roxen, bătută de iubitul ei cu pumnii și trasă de păr!Motivul halucinant care a dus la reacția violentă a bărbatului

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter