Pink și-a văzut moartea cu ochii, în urmă cu trei luni, când s-a infectat cu noul coronavirus: "Am avut un atac de panică îngrozitor când îmi tratam copilul de COVID-19!"

Publicat pe

În martie, Pink a fost diagnosticată cu COVID-19 și a aflat că fiul ei de trei ani, Jameson, este infectat. Situația a făcut-o să se piardă cu firea și mărturisește că a suferit un atac de panică îngrozitor, în timp ce-și îngrijea copilul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pink, pe numele ei real Alicia Beth Moore a trecut prin cel mai urât coșmar posibil al unei mame. A trebuit să îl trateze singură, acasă pe micuțul ei de trei ani Jameson, care avea și el COVID-19. S-a izolat împreună cu el, în altă aripă a casei, și adminte acum că a trecut prin cele mai grele momente ale ei de când este mamă, mai ales că și ea lupta cu boala.

Campionul la motociclism Carey Hart, soțul lui Pink, a avut noroc și nu s-a îmbolnăvit. La fel și fiica lor Willow, de opt ani. Așa că Pink i-a trimis în zona 'verde' a casei și ea și Jameson au stat în două dormitoare, care aveau o baie. Primeau mâncarea și pastilele la ușă și evitau să intre în contact cu ceilalți membri ai familiei.

'Primul lucru pe care l-am făcut a fost să îi izolez pe soțul meu Carey Hart și pe fetița noastră Willow, de opt ani, într-o aripă a casei noastre și eu și Jameson să ne îngrijim unul pe celălalt în camerele alocate 'bolnavilor'. Atunci am avut atacuri de panică și tremuram când o sunam pe doctorița de familie să îi comunic temperatura băiatului. În viața mea nu am simțit atâta frică', a povestit Pink într-un interviu citat de Click!

Pink și-a văzut moartea cu ochii, în urmă cu trei luni, când s-a infectat cu noul coronavirus: "Am avut un atac de panică îngrozitor când îmi tratam copilul de COVID-19!"Pink și-a văzut moartea cu ochii, în urmă cu trei luni, când s-a infectat cu noul coronavirus: "Am avut un atac de panică îngrozitor când îmi tratam copilul de COVID-19!"

S-a îmbolnăvit în martie

'Este foarte important ca oamenii să știe că printre simptomele COVID-19 sunt și atacurile de panică și starea de anxietate. Mi se rupea sufletul când îl vedeam pe Jameson cum se lupta cu boala și țineam legătura cu doctorița să îi comunic temperatura lui. Atunci am avut primele atacuri de panică din viața mea. Îmi era teamă pentru viața lui Jameson și eram epuizată din cauza exploziei de adrenalină din corpul meu care m-a ținut în priză timp de 10 săptămâni cât am fost în carantină. Mă gândeam tot timpul: oare o să mor?'.

Nopțile de 18, 19 și 20 martie au fost înfiorătoare pentru Pink: se trezea noaptea sufocată. Nu putea respira și se gândea că va muri. A primit de la doctrița ei de familie un inhalator și din 21 martie crizele au încetat. Acum este bine și se bucură că a depășit coșmarul COVID-19.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter